Nijemcu u Kukljici ukrali Vespu

Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN

U četvrtak su u Starigradu dvojica nepoznatih muškaraca došla u kuću 90-godišnjaka te mu, lažno se predstavljajući kao službene osobe, ukrali nekoliko tisuća kuna, dok je u Pagu nepoznati počinitelj iz kuće u vlasništvu 81-godišnjaka ukrao nekoliko tisuća kuna.

U Zemuniku Donjem nepoznati je počinitelj provalio u dućan i ukrao nekoliko tisuća kuna vrijednih cigareta. Nakon dojave o pokušaju provale u prodavaonicu u ulici Put Plovanije u Zadru u četrvtak, policijski službenici zatekli su 18-godišnjaka, protiv kojega je Državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Ispred prodavaonice u Malom Lukoranu na otoku Ugljanu u subotu je nepoznati počinitelj provalio u rashladnu škrinju i ukrao sladolede vrijedne nekoliko tisuća kuna. U Povljani na Pagu, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu te otuđio cigarete i slatkiše vrijedne nekoliko tisuća kuna.  

U autokampu u Sukošanu, nepoznati je počinitelj provalio u kamp kućicu u vlasništvu 48-godišnjeg češkog državljanina i ukrao novčanik s novcem vrijedan nekoliko tisuća kuna.  

Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava. U Kukljici je netko ukrao skuter Vespa u vlasništvu 33-godišnjeg Njemačkog državljanina, vrijedan dvadesetak tisuća kuna, a u Vukšiću je nepoznati je počinitelj ukrao automobil Opel Astra u vlasništvu 23-godišnjaka, vrijedan desetak tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno