Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Postavljanje tribina

Autor:

15.07.2009. 22:00
Postavljanje tribina


Osim slaganja tribina radnici su šljunkom nasipali dio Foruma na kojem je parkiralište. Naime, zbog potreba koncerta zatvoren je dio parkirališta na Forumu i tamo će također biti postavljene tribine
Radovi na pripremama zadarskog Foruma za koncert Josea Carrerasa u punom su jeku. Jučer su radnici već postavili konstrukciju za dvije tribine, dok je na trgu ispred crkve Sv. Donata bilo još materijala za sastavljanje ostalih tribina s kojih bi oko 1.200 ljudi moglo gledati i slušati u koncertu svjetski poznatog tenora.
Osim slaganja tribina radnici su šljunkom nasipali dio Foruma na kojem je parkiralište. Naime, zbog potreba koncerta zatvoren je dio parkirališta na Forumu i tamo će također biti postavljene tribine.
Zbog radova je i u ulici Zadarskog mira 1358. već postavljena traka čime je onemogućeno parkiranje na jednom dijelu ulice. Zbog radova na Forum dolaze kamioni čime je usporen promet.
Osim ovog dijela parkirališta na sam dan koncerta 21. srpnja, cijelo parkiralište će biti zatvoreno, kao i promet ulicama Božidara Petranovića i Zadarskog mira 1358., te dio Ulice Mihovila Pavlinovića i to u vremenu od 18 sati do ponoći.
Također će i šetnja preko šetnice biti onemogućena, a štandovi na večer koncerrta neće raditi.
Organizatori mole građane za strpljenje i razumijevanje.