Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Zbog straha od krize bazen zjapi prazan

Autor: Anamarija Bilan

15.07.2010. 22:00
Zbog straha od krize bazen zjapi prazan

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Dino Bailo, direktor Sportskog centra Višnjik, je rekao da ne postoji interes za uzimanje tih poslovnih prostora u najam pa najvjerojatnije u skorije vrijeme neće ni raspisivati javni natječaj
Na zatvorenom bazenu na Višnjiku dvanaest poslovnih prostora još uvijek zjapi prazno. Naime, izgleda da nitko nije zainteresiran za unajmljivanje nekog od tih poslovnih prostora, iako su na atraktivnom mjestu.
Dino Bailo, direktor Sportskog centra Višnjik, rekao je da ne postoji interes za uzimanje tih poslovnih prostora u najam pa najvjerojatnije u skorije vrijeme neće ni raspisivati javni natječaj.
– Obavili smo preko sto telefonskih poziva s ljudima koji su prije bili zainteresirani kako bismo provjerili ima li zainteresiranih, ali svi su rekli da trenutačno ne žele ulaziti u investicije. Izgleda da ćemo morati pričekati bolja vremena i izlaz iz krize. Tada će ljudi biti spremniji za investicije pa ćemo i mi još pričekati s raspisivanjem natječaja, rekao je Dino Bailo.
Do sada je uprava Športskog centra Višnjik raspisala dva natječaja putem kojih su u najam dali deset manjih i dva veća poslovna prostora. No na oba natječaja interes je bio slab pa je uprava odlučila pričekati bolja vremena.
Inače, ukupna površina svih prostora je 860 četvornih metara. Najveći od njih zauzima oko 350 četvornih metara, a bit će namijenjen za teretanu ili fitness klub. Za drugi poslovni prostor predviđena je mogućnost ugostiteljskog karaktera. Kvadrature manjih poslovnih prostora se kreću od 25 do 35 metara četvornih.
Podsjetimo, prema uvjetima navedenima u natječaju, u poslovnim prostorima zakupitelji su mogli ponuditi obavljanje neke od sljedećih djelatnosti: cafe bar s terasom, prodaja sportske odjeće i obuće, prodaja sportskih artikala i artikala za plažu, kiosk, sendvič bar, pizza cut bar, prodavaonica power i body building proizvoda, a u najvećem poslovnom prostoru bit će moguće otvoriti fitness centar.