Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Biograd predstavio mlade snage

15.07.2012. 22:00
Biograd predstavio mlade snage


Nakon odustajanja od nastupa u Prvoj B ligi Biograd se okrenuo vlastitom kadru i prijavio se za nastup u Drugoj ligi u kojoj nastupa pet momčadi. U biogradskoj momčadi uglavnom su mlađi juniori, pojačani s nekoliko iskusnijih igrača. U 1. kolu protiv momčadi CPK Biograd je pokazao dosta želje i volje te na kraju osvojio bod. Nakon početnog vodstva domaćih i pogotka iskusnog seniora Davora Šarića gosti iz Crikvenice koriste neiskustvo protivnika te s vanjskih pozicija postižu tri pogotka zaredom. U drugoj četvrtini Roko Pelicarić izjednačuje, da bi u jednom trenutku domaćini i poveli. Međutim, zbog neiskustva pojedinih domaćih igrača nakon druge četvrtine rezultat je 6:6. U trećoj četvrtini do izražaja dolaze oba vratara, a na kraju treće četvrtine CPK ima gol prednosti. U posljednjoj četvrtini obje su momčadi propustile dosta šansi, a nakon vodstva gostiju 9:8 Ivan Radas u završnici pogađa za 9:9, pa je podjela bodova realna prikazanoj igri.


BIOGRAD – CPK 9:9


(2:3, 4:3, 1:2, 2:1)
BIOGRAD NA MORU – Bazen HTP Ilirija. Gledatelja: 400. Suci: Bore Rončević (Šibenik) i Ante Rogić (Zadar).
BIOGRAD: Katuša, Majica, Kadija, Šarić 2, Čehić, Dušković 1, Koprčina, Pelicarić 2, Macuka, Torbarina, Radas 4, Mršić. Trener. Zoran Pelicarić.
CPK: Starčević, Pervan, Domjan, Cvetković, Gerapović 2, Grčica 1, B. Car 4, Blažević, Binac 1, M. Car 1, Zupčić, Bačić 1.