Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Iskreno, nisam mislio da ću uhvatiti 50

15.07.2012. 22:00
Iskreno, nisam mislio da ću uhvatiti 50


Osnivač i dugogodišnji vođa navijačke skupine Tornado Boris Marin zvani Bore Poštar, velikom je feštom u subotu proslavio svoj 50. rođendan. Za tu priliku na zadarskom bazenu Kolovare okupilo se više od 150 uzvanika, većinom članova rodbine i prijatelja sa zadarskog predjela Relja.
Kako je u uvodu proslave rekao voditelj programa Igor Jelenić Toto, da je kojim slučajem Borin rođendan zimi, sigurno bi se proslavio u legendarnim Jazinama. No, bazen Kolovare ipak je drugi dom ne samo Poštaru, nego i većini njegovih gostiju.
Borisu Marinu čestitali su rođendan i gosti iz caffe bara Lloyd koji su na bazen poslali pravu štafetu sa čestitkama i prigodnom pjesmom. Proslavu su uvećali i pripadnici Torcide sa splitskog predjela Brda, koji su se zajedno s domaćinima pobrinuli za pravu navijačku bakljadu, a Zadrani i Splićani izmjenjivali su navijačke pjesme slaveći Hajduk i košarkaški klub Zadar. Okosnicu gastroponude pod „ravnateljstvom” Jere Perića činilo je sedam janjaca, a za dobar ugođaj pobrinula se klapa Adriatic.
Obraćajući se svojim gostima, Boris Marin je rekao da je svih ovih 50 godina toliko intenzivno živio te, iskreno, nije mislio da će doživjeti 50. godinu. Pozvao je sve prisutne da se sjete zajedničkih prijatelja kojih više nema, a koji bi preksinoć, sigurno zajedno sjedili za stolovima podno borova Kolovara.