Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Pridražanima malo tri gola Josipa Bacalje

15.07.2012. 22:00
Pridražanima malo  tri gola Josipa Bacalje


U prvom polufinalu malonogometnog turnira u Murvici igrači Sv. Martina iz Pridrage protiv Frestija vodili su cijelu utakmicu da bi u posljednjih pet minuta primili tri gola i izgubili utakmicu. Fresti je ovaj put imao “sto života”, a Stipe Vujević s dva gola na kraju je svoju momčad odveo u finale. Odličan je na drugoj strani bio Josip Bacalja koji je postigao tri gola, no nedovoljno za finale. Velika očekivanja imali su domaćini od svoje momčadi koja je u polufinalu igrala protiv Tina. Ipak, Goran Burčul pogotkom za vodstvo Tina malo je smirio tribine. U drugom poluvremenu Murvica je preuzela inicijativu i izjednačila preko Franka Jelovčića. Bio je to i konačan rezultat pa su pobjednika odlučili šesterci. Udarac Ivana Lučića obranio je Škoda, što je Tinu bilo dovoljno za ulazak u finale. Odigrano je i finale dječjeg turnira u kojem su igrači iz Vrsi pobijedili Murvicu.
TIN4 (1)
MURVICA2 (1)
Malonogometno igralište. Gledatelja: 400. Suci: Jerolim Čulina i Ivan Mičić.
TIN: Škoda, Klanac, Čerina, Čulina (1), Burčul, Kurtin, Čačić, Dujmović. Voditelji: Tiho Knežević i Edo Kvartuč.
MURVICA: Baričić, Lučić, Rodić, Kolić, Radman, Surać, Jelovčić (1), Bugarija. Voditelj: Hrvoje Čulina.
SV. MARTIN3
FRESTI4
SV. MARTIN: A. Pedić, Kokić, K. Čulina, J. Pedić, Remšak, Maruna, Bacalja (3), Stanić, Baždarić, Antonio Zubčić, Ante Zubčić. Voditelji: Zvonimir Pedić i Stipe Baždarić.
FRESTI: Knez, Stipčević, Rogić (1), Fantov (1), Šarić, J. Kresović, Ledenko, Pavlović, Vujević (2), L. Kresović. Voditelji: Željko Bakarić i Frane Jusup.
Finale djeca
MURVICA2
GIOVANNI VRSI5
MURVICA: Duje Žilić, Jerko Surać, Dominik Nekić, Stipe Duspara (1), Bruno Surać, Nini Grgeč, Niko Lučić, Leo Matijević (1), Gabrijel Dokoza, Josip Butić, Lovre Rogić. Voditelji: Miro Surać i Franko Surać.
GIOVANNI VRSI: Anđelo Subašić, Mateo Bukvić (1), Bruno Perica, Marko Kojić, Joško Mitrović, Ivan Nekić (1), Dino Kapitanović (1), Jure Brajnović, Edi Kulaš (1), Karlo Perinić (1), Josip Kevrić, Niko Maraš. Voditelji: Điđi Maraš i Ante Perinić.