Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Ekstatični doček u Zagrebu: Kapetan Luka Modrić još jednom pokazao veličinu

16.07.2018. 20:13
Ekstatični doček u Zagrebu: Kapetan Luka Modrić još jednom pokazao veličinu


Hrvatski nogometni reprezentativci predvođeni izbornikom Zlatkom Dalićem i kapetanom reprezentacije Lukom Modrićem s pozornice na zagrebačkom Trgu bana Jelačića zahvalili su na veličanstvenom dočeku nakon osvajanja srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu, pozdravljeni ekstatičnim skandiranjem navijača iz cijele Hrvatske.
Nogometni svjetski viceprvaci navijačima su poručili da su oni svojim navijanjem "svjetski prvaci” te im zahvalili na dolasku.
Kapetan reprezentacije Luka Modrić rekao je da su igrači ostvarili svoj san te zahvalio navijačima i poveo pjesmu "Zovi samo zovi”.
Potom je na pozornicu pozvao dječaka s Downovim sindromom koji je na sebi nosio reprezentativni dres s njegovim brojem – 10.
Trener reprezentacije Zlatko Dalić "najavljen” je bacanjem u zrak iz ruku igrača, a navijačima je poručio: "Nemam riječi da vam kažem što ste danas uradili”, a oni su ga prekidali povicima "Zlatko mi te volimo”.
"U Rusiji smo igrali za vas, za cijelu Hrvatsku, sve Hrvate u BiH, dijaspori, za naše branitelje”, nastavio je Dalić, a prepuni glavni zagrebački trg orio se odgovorom navijača – "Vukovar, Vukovar!".
"Nismo prvaci, ali smo viceprvaci, ali vi ste prepoznali da smo dali sve od sebe”, rekao je još Dalić, a navijači su odgovorili povicima "Šampioni, šampioni!” i dugotrajnim pljeskom.
"Mi smo dali sve od sebe, i vi ste dali sve od sebe. Iznad svih Hrvatska!”, poručio je na kraju Dalić.
Tijekom glazbenog programa nastupila je klapa HRM-a "Sv. Juraj” otpjevavši budnice "Moja Domovino” i "Vivat Croatia”, Marko Perković Thompson otpjevao je "Lijepa li si” i "Geni kameni", a Mladen Grdović "Nije u šoldima sve”.
Program su vodili Mirko Fodor i Frano Riđan.