Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Nakon utakmice više osoba napadnuto na Poluotoku, policija obrađuje prijave

16.07.2018. 08:26
Nakon utakmice više osoba napadnuto na Poluotoku, policija obrađuje prijave


Povijesno finale Svjetskog prvenstva gledalo se sinoć na Forumu, a s obzirom da se u staru gradsku jezgru nakupilo i mnoštvo navijača policija je zaprimila brojne dojave o narušavanjima javnog reda i mira.
– Većina događaja još je u radu!, kažu nam u PU zadarskoj.
Između ostaloga, narušavanja javnog reda i mira koje policija obrađuje, a da su neposredno povezana s utakmicom bila su većinom napadi pojedinaca ili skupina navijača na druge osobe i prolaznike.
– U Varoškoj ulici dva muškarca prijavila su da su ih napala 2 druga muškarca. Kod Hotela Zagreb napad je prijavio još jedan muškarac kojega je napalo više osoba. Prijava je došla i iz Stomorice gdje je i 25-godišnjaka napalo više osoba, a u Ulici Franka Lisice dva muškarca prijavila su kako ih je napao poznanik. Žena je prijavila da ju je napao susjed, kažu nam u PU zadarskoj.
Policija je imala i dojave o zaustavljanju vozila i prometa, buci, a jednog mladića je nešto prije ponoći udarilo je i vozilo nedaleko od navijačke zone u blizini škole Petra Preradovića.
– Vozeći teretno vozilo unatrag 46-godišnji vozač udario je u 21-godišnjeg pješaka. Pješak je zadobio lakše tjelesne ozljede, kazali su nam u PU zadarskoj.