U restoranu na Branimirovoj obali ozlijeđen bračni par turista, u Bibinjama dva Austrijanca

Slika korisnika valentinam
TEŠKE TJELESNE OZLJEDE
U policijskom izvješću objavljeno je kako se provode kriminalistička istraživanja nad nekoliko osoba zbog teških tjelesnih ozljeda
Arhiva ZL
Ilustracija

U policijskom izvješću objavljeno je kako se provode kriminalistička istraživanja nad nekoliko osoba zbog teških tjelesnih ozljeda.

U napadu koji se dogodio u restoranu na Branimirovoj obali teško je ozljeđen 49-godišnji državljanin Njemačke, a lakše njegova supruga 32-godišnja držvljanka Poljske. Do narušavanja je došlo oko 19 sati kada su se požalili na uskugu.

- Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar provode kriminalističko istraživanje nad jednom muškom osobom, kojeg se sumnjiči da je sinoć oko 19 sati u Zadru, na Obali kneza Branimira teško ozlijedio 49-godišnjeg državljanina Njemačke, dok je tom prilikom lakše ozlijeđena i 32-godišnja državljanka Poljske, kratko su izvjestili iz PU zadarske.

Nakon utakmice ozlijeđena su i dva državljanina Austrije, koji su automobilom pokušali proći ulicom na kojoj su bili navijači. Što se točno dogodilo policija pokušava doznati, a jednom od Austrijanaca je slomljena šaka.

- Sinoć oko 19,30 sati zaprimljena je dojava kako su u Bibinjama dvojica austrijski državljana ozlijeđena. Radi se o 26-godišnjaku koji je zadobio teške tjelesne ozljede te 23-godišnjaku koji je lakše ozlijeđen. U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja, kažu iz PU zadarske.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno