Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Dobra zabava uz povoljne cijene

Autor: Petra Mičić

15.08.2009. 22:00
Dobra zabava uz povoljne cijene

Foto: Josip PEDIŠIĆ



U kultnom kafiću Toni na Četiri kantuna održana je “Fešta prije feštice” u organizaciji Kluba zadarskih studenata. Na “Fešti prije feštice” pjevao je poznati zadarski pjevač Bepo Matešić koji je sa svojim sviračima zabavljao goste do kasno u noć. Cijene pića za zadarske studente bile su i više nego povoljne. Naime, sva pića su se prodavala po nabavnim cijenama. Da bi se osjetio pravi dalmatinski ugođaj, u kafiću Toni se nudila plata s pršutom i sirom, a zanimacija za Feštu prije feštice bila je iznimno velika, tako da su svi prolaznici barem na nekoliko trenutaka zastali i uživali u dalmatinskoj pjesmi.
– Za feštu u Tonija sam saznala putem interneta i odmah sam znala će biti puno zabave, a nadam se da će ovakvih feštica biti i više. Posebno sam sretna što je piće po nabavnim cijenama i takvih akcija bi trebalo biti češće, ipak smo mi studenti i ne možemo si priuštiti izlaske po cijenama kakve su u zadarskim klubovima i kafićima. Veoma smo zahvalni vlasniku kafića Toni, koji nam je omogućio dobru zabavu uz povoljne cijene, kazala je jedna zadarska studentica.
Klub zadarskih studenata već godinama organizira razne manifestacije, fešte i humanitarne akcije, a rad Kluba zadarskih studenata posebno je aktivan u Zagrebu. Mnogo mladih zadarskih studenata koji studiraju u Zagrebu često posjećuju Klub zadarskih studenata gdje se tijekom cijele godine druže uz povoljne cijene pića. Između ostalog, Klub zadarskih studenata u Zagrebu već nekoliko godina organizira i poznati turnir u briškuli i trešeti kojim promoviraju Tjedan Zadra i Zadarske županije.