Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Raspjevana Privlaka

Autor: Katarina Belić

15.08.2009. 22:00
Raspjevana Privlaka


U petak je u Privlaci održan festival mladih pjevača amatera “Privlaci s ljubavlju” u organizaciji Glazbene udruge “Melodija” iz Stankovca, pod pokroviteljstvom TZ općine Privlaka.
Prije nastupa šesnaest mladih pjevača iz brojnih dalmatinskih gradova zagrijala je popularna grupa Joy. Program festivala je vodila Anđela Sarađen, a prije samog nastupa sudionika festivala publika je mogla uživati i u performansu žonglera.
S organizacijom cijele manifestacije bila je zadovoljna direktorica TZ općine Privlaka.
– Posebno nam je drago što ove godine imamo i jednu našu predstavnicu iz Privlake, Luciju Skoblar. Naša je želja da ako bude dovoljno zainteresiranih sudionika u Privlaci, ovaj festival preraste u natjecateljski, kazala je Zorić.
Publika, među kojom su bila najviše djeca, roditelji i domaći mještani, neumorno je bodrila i podržavala svoje favorite do samog kraja festivala.
Ipak, svima njima, kako kaže organizator festivala Zdenko Sarađen, velika zajednička želja je da im Grad napokon odobri da se finale festivala iduće godine održi na Narodnom trgu ili negdje u blizini centra grada.