Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Severina potvrdila da je još uvijek kraljica estrade

Autor: Vanja Mirčeta

16.08.2012. 22:00
Severina potvrdila da je još uvijek kraljica estrade

Foto: Filip BRALA



U srebrnoj haljinici i energičnom scenskom nastupu, u stilu najseksi bake u svijetu glazbe Tine Turner, Seve je otkrila svoju zavidnu liniju samo deset mjeseci nakon rođenja sina Aleksandra


Kao svaku pravu zvijezdu, i Severinu se na njezinu koncertu na pozornici u sklopu Hitch bara moralo čekati nešto više od pola sata nakon ponoći. Nakon toga je osvanula na pozornici vedrija, zgodnija i energičnija nego ikada do sada. U srebrnoj haljinici i energičnom scenskom nastupu, u stilu najseksi bake u svijetu glazbe Tine Turner, Seve je otkrila svoju zavidnu liniju samo deset mjeseci nakon rođenja sina Aleksandra.
Nakon više od godinu dana od posljednjeg gostovanja u Zadru, Severinini obožavatelji ove večeri došli su na svoje i u ogromnom broju pohodili koncert na kojemu je teško bilo naći slobodno mjesto. Pojedini obožavatelji ako ne njezine glazbe, onda mogli bismo reći “kulta ličnosti”, kojeg je pomno izgradila posljednjih godina, ovaj “najveći koncert ljeta” pratili su iz brojnih brodica usidrenih ispred Hitch bara, ali i iz samog mora pored plaže. Severinin nastup pokazao je da je nakon pronalaska ljubavi i majčinstva, postala popularnija no ikada do sada, ali i da je ljudi nisu zaboravili jer su sve pjesme pjevali s njom od riječi do riječi, skandirali joj “volimo te”, “kraljice” i sl. na što se Seve samo smješkala i publici davala ono što žele čuti. Koncert je trajao puna dva sata bez prestanka na kojemu je izvela svoje najpoznatije hitove izvanredno raspoložena i vječno nasmijana. Što god mislili o njoj, voljeli ili ne voljeli nju ili njezinu glazbu, smatrali je običnim “smećem”, neupitno je da Severina ima karizmu i to nitko ne može osporiti.
Kraljica estrade i skandala četvrtak večer zagrijala je i dovela do usijanja svojim nastupom i pjesmama.
Večer je otvorila prošlogodišnjim hitom “Brad Pitt”, nastavila s “Prvom djevojkom”, “Dodirni mi koljena”, “Pogled ispod obrva”, “Ajde zlato moje”, “Krivi spoj”, “Moja štikla”, izvela najnoviji hit “Italianu” s kojom je izvela sveopću euforiju u publici, kao i s “Gradom bez ljudi”, te nizom svojih starijih hitova poput “Daj da biram”, “Hajde hajde zlato moje”, “Što me sad pitaš kako si”, “Prijateljice”, “Ante”, “Da si moj” i cijelim nizom drugih na koje je iznimno raspoložena publika odlično reagirala.
– Dobra večer djevojčice, djevojke, žene, pozdravila je Severina svoje obožavateljice koje su uvijek najbrojnije na njezinim koncertima, ali nije pritom zaboravila niti dečke. Nismo se vidjeli od prošle godine, nadam se da ste dobro. Evo jedne pjesme koju sam napisala prije punih 12 godina, ali je dobila smisao tek prije nekih godinu i pol. Tada sam bila u emocionalnoj krizi, ali sada sam hvala Bogu u redu, kazala je Seve prije nego je nastavila koncert s pjesmom “Mili moj”, očito posvećenom svome zaručniku.
Na kraju koncerta izrazila je želju da se u Zadar vrati već najkasnije iduće godine što će zasigurno razveseliti njezine bezbrojne obožavatelje kojima ni cijena karte od 90 kuna nije bila previše da bi seksi mamu vidjeli još jednom, ali prvi put u toj ulozi, na sceni. S publikom se oprostila riječima “mama mora ići” i nestala sa scene očito žureći svom ljubimcu.
Inače, tijekom boravka u Zadru Severina je rezervirala nekoliko soba u hotelu Bastion jer je stigla u pratnji supruga, srpskog kralja bakra Milana Popovića, sina Aleksandra i dadilje, no u posljednji trenutak ih je otkazala, navodno zbog skučenosti prostora, a kako je poželjela provesti nekoliko ljetnih dana uživajući u moru i suncu na našem području smjestila se u Falkensteinerovom hotelu s pet zvjezdica “Iadera”. Svoju kratku ljetnu turneju koja je obuhvatila šest koncerata započela je u Vodnjanu, a završava večeras u vodičkoj “Haciendi”, nakon čega se misli posvetiti snimanju svog novog albuma pod radnim nazivom “Dobrodošao u klub” u studiju kojeg joj je za tu prigodu izgradio zaručnik kako ne bi dugo i daleko izbivala od svoje obitelji.