Bivši HAK po početnoj cijeni 5,9 milijuna kuna

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Grad Zadar prodaje prostor na Relji
Autor: 
Grad Zadar oglasio je prodaju zemljišta površine 1.796 m2, na kojemu se nalaze prijemni ured, mehanička radiona i praona te dvorište, a prodaje se po početnoj cijeni od 5.870.000 kuna, što odgovara procjeni od 791.169,42 eura, koju je izradio vještak Goran Lovrinov
Vedran SITNICA
Još se nitko nije javio za kupnju atraktivnog prostora na Relji

Grad Zadar uskoro će prodati prostor nekadašnjeg HAK-a na Relji, pa će se vidjeti hoće li najbolji ponuđač, kako sugerira zadarska oporba, biti grupacija zadarskih poduzetnika koja je najaktivnija u pretvaranju atraktivnih slobodnih parcela u stambeno-gospodarske komplekse. Sumnju u to iznijeli su na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Antun Novoselović i Antonio Baus, najviše zbog činjenice da se ne prodaje cijeli prostor nekadašnjeg HAK, već samo veća parcela od oko 1.700 kvadrata. Visoke nebodere od deset katova, kakvi se planiraju graditi na tom prostoru, moguće je graditi samo na zemljištu površine iznad 2.000 četvornih metara, tvrde u zadarskoj oporbi.
Podsjetimo, Grad Zadar oglasio je prodaju zemljišta površine 1.796 m2, na kojemu se nalaze prijemni ured, mehanička radiona i praona te dvorište, a prodaje se po početnoj cijeni od 5.870.000 kuna, što odgovara procjeni od 791.169,42 eura, koju je izradio vještak Goran Lovrinov. Kompleks ima 2.308 metara četvornih površine, ali je u prodaji samo prostor nekadašnje prijemne kancelarije, mehaničke radionice i praonice s dvorištem (5895/1), dok zgrada sa zemljištem i dvor (5895/2) površine 512 metara četvornih nije obuhvaćena prodajom.
»Sporna« čestica 5895/2 od petstotinjak kvadrata, objasnio je pročelnik za gradsku imovinu Tomislav Korona, opterećena je različitim plombama te će u prodaju ići kada se sudski raščisti vlasništvo dodajući kako se nakon najave o prodaji objavljene u medijima, nitko nije javio u resorni odjel, usmeno ili pismom

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno