Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Policija traga za počiniteljek koji je otrgnuo lančić s vrata 74-godišnjakinji

16.08.2021. 07:55


Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u subotu, 14. kolovoza oko 12.50 sati na gradskom predjelu Višnjik u Zadru na naročito drzak način otrgnuo lančić s vrata oštećene 74-godišnje hrvatske državljanke nakon čega se trčeći udaljio s mjesta događaja.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog drske krađe.


Teška krađa
Od 10. do 13. kolovoza u Bibinjama, nepoznati počinitelj je provalio u poljsku kućicu u vlasništvu 67-godišnjaka odakle je otuđio razni alat. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.
U subotu, 14. kolovoza u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil u vlasništvu 32-godišnjeg državljanina Njemačke, iz kojeg je otuđio torbu s novcem i osobnim dokumentima. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesene su kaznene prijave zbog teške krađe.
U petak, 13. kolovoza u Polači, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 54-godišnjaka odakle je otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.


Krađa
Jučer, 15. kolovoza u Viru je nepoznati počinitelj otuđio bicikl 38-godišnje vlasnice. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
U subotu, 14. kolovoza prijepodne na Poluotoku u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 70-godišnje državljanke Danske. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
U petak, 13. kolovoza na Obali kneza Domagoja u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio torbu s novcem i osobnim dokumentima u vlasništvu 49-godišnjeg državljanina Francuske. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
U petak, 13. kolovoza na Benkovačkoj cesti u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 23-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
U petak, 13. kolovoza u Biogradu, nepoznati počinitelj je s plaže otuđio ruksak 42-godišnje vlasnice. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
U petak, 13. kolovoza u Sv. Filip i Jakovu, nepoznati počinitelj je s plaže otuđio novčanik 35-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.