Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Nužno je uskladiti se s HNS-om

Autor: Ivica Gjergja

15.09.2009. 22:00
Nužno je uskladiti se s HNS-om


Zvonimir Sorić Đono, predsjednik Malonogometnog saveza Zadarske županije, kaže da je sve spremno za početak ovogodišnjih natjecanja.
– Nakon što smo lani imali tri lige, od ove sezone kreće i Četvrta liga kao i liga veterana koja je trenutačno u fazi formiranja. Očekujemo da ćemo iz tolike masovnosti dobiti i potrebnu kvalitetu. Turniri koji su održani tijekom ljeta pokazali su da Zadarska županija ima malonogometnu kvalitetu. U tom smislu zadovoljni smo što u ligi imamo igrače poput Mate Bugarije, Marka Šimurine, Dragana Radmana… Kad je riječ o planovima za budućnost prvi nam je zadatak usuglasiti naše stavove s HNS-om – kaže Sorić koji je imao nešto poručiti predstavnicima klubova i igrača.
– Pozivam sve klubove da se pridržavaju Pravila malonogometne igre da ne raspravljaju sa sucima koji možda i pogriješe te da se ne dižu tenzije jer sve se može mirno i dostojanstveno riješiti. Mogu obećati da ćemo u Savezu raditi na razvijanju i boljitku malog nogometa u našoj županiji kao i to da ćemo organizirati kvalitetna natjecanja.
 


Sutra izvlačenje parova


U petak 18. rujna u 16 sati počinje natjecanje u Prvoj županijskoj malonogometnoj ligi. Dan ranije bit će izvučeni parovi sudionika u 19 sati u prostorijama Saveza na Ravnicama. Određeni su i termini igranja ove lige, sve utakmice igraju se u Mocirama po sljedećim terminima. Petak u 16 sati, nedjelja u 11 i 12 te 18, 19, 20 i 21 sat.