Božić otpao, Kadija ušla u drugi krug natječaja za direktoricu županijske TZ

Slika korisnika admin
Facebook
Mihaela Kadija sada je jedina kandidatkinja

Kandidat za direktora Turističke zajednice Zadarske županije Zoran Božić otpao je, a u drugi krug ulazi kandidatkinja iz Zagreba Mihaela Kadija. Ovo je rezime jučerašnje sjednice Turističkog vijeća na kojemu je v. d. direktora Ivo Dunatov članove Vijeća i župana Stipu Zrilića upoznao sa rezultatima analize prijava na natječaj.

Turističko vijeće, naime, bilo je dužno provjeriti jesu li prijave u skladu sa natječajem, odnosno ispunjavaju li sve njegove uvjete, pa je župan Dunatovu odmah na početku sjednice rekao neka iznese ono što je utvrđeno analizom prijava.

- Za gospodina Božića mogu reći da nam je sva dokumentacija dostavljena, tu je i preporuka poslodavca, ali nema potvrde o radnom iskustvu - napomenuo je Dunatov te je stoga Božić otpao.

Dalje je naveo kako je i životopis Mihaele Kadije u redu, priloženi su dokazi o završenom studiju, preporuke poslodavca i dokaz o radnom iskustvu kojeg je Turističko vijeće naknadno zatražilo od njena poslodavca, Hrvatske turističke zajedice, te je uredno i zaprimilo.

Kako Kadija, dakle, ispunjava sve uvjete, njena pristupnica može ići u drugi krug, napomenuo je Dunatov.

Nakon njega Zrilić je pojasnio kako sada moraju provesti testiranje poznavanja jezika, a potom će se odlučiti o njenom izboru.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)