Svi rođeni u 22 rujanska dana

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ
Slavljenici: Salda Milutina, Jasna Perinić, Ljuba Rončević, Marija Perinić, Marica Vukić Nikolina, Marica Vukić Dragibora, Irma Maraš, Ive Rončević i Ivica Perinić Giovanni

Velike proslave godišnjica završetka osnovne i srednje škole, godišnjice braka, već su, moglo bi se reći, uobičajene, no proslava rođendana više slavljenika zaista je posebna.

- Čak devet članova KUD-a Sv. Lovre iz Vrsi ima rođendan u rujnu, svi u horoskopskom znaku djevice, kazala je Verdijana Maraš, predsjednica vrškog KUD-a.

Slavljenici su: Salda Milutina, Jasna Perinić, Ljuba Rončević, Marija Perinić, Marica Vukić Nikolina, Marica Vukić Dragibora, Irma Maraš, Ive Rončević i Ivica Perinić Giovanni.

- Starosna razlika između nas slavljenika je 20 godina, od 57 do 77 godina. Ovi dragi, duhoviti i pametni ljudi rođeni su u 22 rujanska dana, a točno u ta 22 dana u "vlada" horoskopska djevica, istaknuo je slavljenik Giovanni.

A da su osobe rođene u znaku djevice razumne, objektivne, savjesne i jako dobro organizirane vidjelo se i na velikoj slavljeničkoj proslavi u Lovačkom domu. Bilo je svega, i jela i pića, a ponajprije dobrog raspoloženja.

- Svaka čast svemu, ali pjesma, ples i veselje najbolja su terapija za sve nas, uglas će najstariji slavljenik Ive Rončević i najmlađa slavljenica Jasna Perinić uz odobravanje nazočne 87-godišnje Ane Perinić, najstarije članice KUD-a Sv. Lovre.

Prije negoli je nadahnuti i dobro uštimani Giovanni preuzeo na se glazbenu kulisu proslave, vrški župnik don Boris Pedić udijelio je Božji blagoslov svim slavljenicima i njihovim nazočnim bračnim sudruzima te obiteljima.

- U svoje osobno ime i u ime Općine Vrsi čestitam rođendan svim slavljenicima, vjernim čuvarima tradicijske kulture mjesta, poručila je načelnica Sandra Vukić istaknuvši kako članovi KUD-a šire pozitivne ljudske vrijednosti i radost.

 

 

-- Slika

Slavljenici

 

 

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno