Prvi sajam u novoj dvorani

Slika korisnika admin
visnjik
Vedran SITNICA
Sajam će se održati u jednoj od pomoćnih dvorana

Pod pokroviteljstvom predsjednika RH Stjepana Mesića i Grada Zadra od 20. do 23. studenoga u prostoru Dvorane Krešimir Ćosić na Višnjiku održat će se veliki sajam Constructa. Sajam će obuhvatiti programe iz područja gradnje: financiranje, nekretnine, arhitekti, projektiranje, transport i skladištenje, niskogradnja, visokogradnja, pripremni radovi, zemljani radovi. Izloženi će biti strojevi, alati, oprema građevinski materijal.

Poseban dio odnosit će se na opremanje i uređenje objekata, interijera, eksterijera, prozori i vrata, hlađenje/grijanje, zaštita objekata, montažni objekti, a predstavljena će biti i nova ekološka dostignuća kroz solarnu i vjetroenergiju, inteligentne kuće, energy-efficient. Sajam će se održati u četiri manje dvorane i u polunatkrivenom prostoru Višnjika.

- Partner sajma je Hrvatska gospodarska komora-Županijska komora Zadar, a veliku podršku primamo i od ministra Božidara Kalmete. Organizatori sajma su Udruga poduzetnika Zadar i Mediamix agencija, rekla nam je direktorica Romana Pleša, dodajući da je Zadar izuzetno dobro prometno povezan i jedno je od najvećih gradilišta u RH, a zbog povoljne mediteranske klime moguće je vršiti građevinske radove tijekom cijele godine. Zadar, kaže Romana Pleša, slovi i za jedno od najvećih gradilišta u RH.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno