Grozdana Perić preuzela UV Bolnice

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 
zupanijska1009_loncar_peric
Adam VIDAS
Željko Lončar predsjednik je UV Županijske uprave za ceste, a Grozdana Perić predsjednica UV Opće bolnice

Imenovani su članovi upravnih vijeća ustanova kojima je osnivač Zadarska županija. Od promjena u odnosu na dosadašnje članstvo u UV-ima treba spomenuti da je umjesto dosadašnjeg predsjednika Stipe Zrilića, na čelo Upravnog vijeća Opće bolnice Zadar imenuje Grozdana Perić. Istovremeno, župan Stipe Zrilić u sljedećem četverogodišnjem mandatu od Ive Grbića preuzima predsjedničko mjesto u Upravnom vijeću Ljekarne Zadar.

Za članove UV-a Opće bolnice imenovani su Josip Kraljić i Damir Kasap, a za članove UV-a Ljekarne Zadar Božidar Longin i Rade Škarica.

Predsjednikom Upravnog vijeća Doma za starije i nemoćne imenovan je Zlatko Begonja, a članovi su Suzana Barešić i Branislav Jelenić. Dužnost predsjednika Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo Zadar u sljedećem četverogodišnjem mandatu obnašat će Željko Čulina, a članovi su Dražen Grgurović i Slavko Marić.

U Upravnom vijeću Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na Moru u idućem će razdoblju sjediti Damir Kraljić kao predsjednik te Mirko Đinđić i Ivan Knez kao članovi. Ingrid Melada imenovana je predsjednicom Upravnog vijeća Psihijatrijske bolnice Ugljan, a Gorana Poropat i Zlatko Miliša njegovim članovima. Predsjednik Upravnog vijeća Doma zdravlja Zadarske županije je Mladen Mavar, a članovi su Josip Pinjatela, Ivica Zrilić i Olja Radulić.

Željko Lončar kao predsjednik te Branko Kutija, Željko Dilber, Marko Klanac i Niko Zekić kao članovi predstavnici su Zadarske županije koje u Upravnom vijeću Županijske uprave za ceste. Predsjednik UV-a Narodnog muzeja Zadar je Ivan Šimunić, a članovima su imenovane Meri Barać i Lidija Perković.

Prvi put su imenovani predsjednik i članovi Upravnog vijeća Doma zdravlja Pag. Predsjednik je Diogen Šuljić, a članovi su Domagoj Krpina, Vjeko Šljivo i Barbara Tičić. Također, imenovani su i predstavnici Zadarske županije u upravna vijeća centara za socijalnu skrb. Maša Peša u UV Centra za socijalnu skrb Zadar, Ivana Šimić u UV Centra za socijalnu skrb Benkovac te Šime Mršić u UV Centra za socijalnu skrb Biograd na Moru.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno