Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Grozdana Perić preuzela UV Bolnice

Autor: Ivana Burica

15.10.2009. 22:00
Grozdana Perić preuzela UV Bolnice

Foto: Adam VIDAS



Imenovani su članovi upravnih vijeća ustanova kojima je osnivač Zadarska županija. Od promjena u odnosu na dosadašnje članstvo u UV-ima treba spomenuti da je umjesto dosadašnjeg predsjednika Stipe Zrilića, na čelo Upravnog vijeća Opće bolnice Zadar imenuje Grozdana Perić. Istovremeno, župan Stipe Zrilić u sljedećem četverogodišnjem mandatu od Ive Grbića preuzima predsjedničko mjesto u Upravnom vijeću Ljekarne Zadar.
Za članove UV-a Opće bolnice imenovani su Josip Kraljić i Damir Kasap, a za članove UV-a Ljekarne Zadar Božidar Longin i Rade Škarica.
Predsjednikom Upravnog vijeća Doma za starije i nemoćne imenovan je Zlatko Begonja, a članovi su Suzana Barešić i Branislav Jelenić. Dužnost predsjednika Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo Zadar u sljedećem četverogodišnjem mandatu obnašat će Željko Čulina, a članovi su Dražen Grgurović i Slavko Marić.
U Upravnom vijeću Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na Moru u idućem će razdoblju sjediti Damir Kraljić kao predsjednik te Mirko Đinđić i Ivan Knez kao članovi. Ingrid Melada imenovana je predsjednicom Upravnog vijeća Psihijatrijske bolnice Ugljan, a Gorana Poropat i Zlatko Miliša njegovim članovima. Predsjednik Upravnog vijeća Doma zdravlja Zadarske županije je Mladen Mavar, a članovi su Josip Pinjatela, Ivica Zrilić i Olja Radulić.
Željko Lončar kao predsjednik te Branko Kutija, Željko Dilber, Marko Klanac i Niko Zekić kao članovi predstavnici su Zadarske županije koje u Upravnom vijeću Županijske uprave za ceste. Predsjednik UV-a Narodnog muzeja Zadar je Ivan Šimunić, a članovima su imenovane Meri Barać i Lidija Perković.
Prvi put su imenovani predsjednik i članovi Upravnog vijeća Doma zdravlja Pag. Predsjednik je Diogen Šuljić, a članovi su Domagoj Krpina, Vjeko Šljivo i Barbara Tičić. Također, imenovani su i predstavnici Zadarske županije u upravna vijeća centara za socijalnu skrb. Maša Peša u UV Centra za socijalnu skrb Zadar, Ivana Šimić u UV Centra za socijalnu skrb Benkovac te Šime Mršić u UV Centra za socijalnu skrb Biograd na Moru.