Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Naš uspjeh mjerimo uspjehom naših polaznika

Autor: Nenad Vertovšek

15.10.2009. 22:00
Naš uspjeh mjerimo uspjehom naših polaznika

Foto: Vedran SITNICA



Vidimo Hrvatsku i regiju kao društvo znanja, gospodarski uspješno, ekološki očuvano i tolerantno duštvo, istaknuo je Salarić


Cotrugli Business School poslovna je škola osnovana 2003. godine s ambicijom da u Hrvatsku i širu regiju donese vodeća svjetska poslovna znanja i mi smo institucija koja ima za cilj okupiti međunarodne stručnjake, predavače i studente koji će zajedno učiti, otkrivati i stvarati nove ljudske i gospodarske vrijednosti za 21. stoljeće. Naš je osnovni program namijenjen menadžerima i liderima, ljudima koji vode tvrtke ili žele raditi na vodećim mjestima, poslovnim ljudima s vizijom razvoja – kazao je prof. Dragan Salarić, potpredsjednik CBS poslovne škole na početku predstavljanja programa u prostorijama Županijske komore Zadar.
Ovo je četvrto predstavljanje CBS škole u Zadru, istaknuo je u ime domaćina Denis Ikić, glavni tajnik Županijske komore.
– U generacijama CBS-a već su i polaznici s našeg područja i nadamo se daljnjem rastu zanimanja menadžera i poslovnih ljudi zadarske regije za edukaciju u CBS-u.
Međunarodna poslovna škola CBS danas je vodeća poslovna škola u Hrvatskoj i najbrže rastuća poslovna škola u regiji, jedina s međunarodnom AMBA akreditacijom. Preko 600 polaznika iz svih zemalja ovog dijela Europe osposobljeno je u dosadašnjim generacijama EMBA programa, više od tisuću polaznika iz pojedinih tvrtki i kompanija prošlo je in-house programe, a trenutačno je više od 500 članova MBA kluba, praktične poslovne i liderske “mreže” polaznika, predavača i eksperata za rješavanje razvojnih i poslovnih problema.
– Poslovna smo škola koja svoj uspjeh mjeri uspjehom svojih polaznika! – jedan je od ključnih slogana CBS poslovne škole – naglasio je prof. Dragan Salarić, uz činjenicu da polaznici imaju prigodu koristiti znanje i kapital njenih predavača i kolega-polaznika tijekom i nakon školovanja.
Executive MBA program nudi vrhunsko praktično i provjereno znanje te rad na slučajevima poznatih, konkretnih i vlastitih organizacija i tvrtki. Interaktivna i dinamična predavanja organizirana su tako da menadžer polaznik minimalno izostaje s posla, a dosadašnja ocjena kvalitete i provedbe modula učenja u programu je visokih 9,1.
Suosnivač CBS poslovne škole jest i WBA, World Business Academy iz SAD-a koja je u regiju i Hrvatsku donijela još od početka profesore i stručnjake-predavače iz najuglednijih američkih, britanskih i europskih poslovnih škola i vodećih kompanija. Cilj je promovirati visoku kvalitetu i kulturu učenja i obazovanja, kulturu poslovanja i gospodarskog ponašanja koje vodi humanijem, gospodarski uspješnom, ekološki očuvanom i tolerantnom društvu.