Priznanje u Italiji

Slika korisnika admin
Kristina Brčić, predstavnica kampa

Kvaliteta i simpatičnost je ono čim se mogu pohvaliti u kampu Park Soline biogradske Ilirije.

Naime, upravo ovih dana vratili su se s uručenja važne nagrade osvojene po drugi put, koju pod nazivom "Simpatia e qualita" dodjeljuje talijanska revija "IL KAMP" iz Firence.

- Čitatelji spomenute revije koji su bili gosti kampa na osnovi ispunjenih upitnika ocijenili su kamp Park Soline najvišim ocjenama te ga svrstali među najbolje kampove u Hrvatskoj, kazala je Kristina Brčić, predstavnica kampa koja je i preuzela nagradu.

- Priznanje koje vam dodijele sami gosti koji su bili korisnici usluga, najveće je priznanje koje se može dobiti te je i nama ono od posebnog značenja. Ova nagrada potvrda je da gosti prepoznaju i cijene naše napore, da im ponudimo najbolje usluge tijekom godišnjeg odmora. Uz kvalitetno infrastrukturno, hortikulturno uređenje, bogatu i raznovrsnu gastroponudu, ljubazno i stručno osoblje, gosti su se morali osjećati ugodno. Valja još naglasiti da su talijanske kamping udruge pokazale veliko zanimanje za našu ponudu koja je iz godine u godinu u porastu što najbolje potvrđuju i podaci da je u našem kampu ove godine boravilo 42% više talijanskih gostiju u odnosu na prethodne godine. Ceremonijal dodjele ove nagrade održan je u Vicenzi.

Nagradu je primila Kristina Brčić, voditeljica Odjela prodaje i marketinga kampa "Park Soline".

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno