Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Priznanje u Italiji

15.10.2010. 22:00
Priznanje u Italiji


Talijanske kamping udruge pokazale veliko zanimanje za našu ponudu koja je iz godine u godinu u porastu što najbolje potvrđuju i podaci da je u našem kampu ove godine boravilo 42% više talijanskih gostiju u odnosu na prethodne godine
Kvaliteta i simpatičnost je ono čim se mogu pohvaliti u kampu Park Soline biogradske Ilirije.
Naime, upravo ovih dana vratili su se s uručenja važne nagrade osvojene po drugi put, koju pod nazivom “Simpatia e qualita” dodjeljuje talijanska revija “IL KAMP” iz Firence.
– Čitatelji spomenute revije koji su bili gosti kampa na osnovi ispunjenih upitnika ocijenili su kamp Park Soline najvišim ocjenama te ga svrstali među najbolje kampove u Hrvatskoj, kazala je Kristina Brčić, predstavnica kampa koja je i preuzela nagradu.
– Priznanje koje vam dodijele sami gosti koji su bili korisnici usluga, najveće je priznanje koje se može dobiti te je i nama ono od posebnog značenja. Ova nagrada potvrda je da gosti prepoznaju i cijene naše napore, da im ponudimo najbolje usluge tijekom godišnjeg odmora. Uz kvalitetno infrastrukturno, hortikulturno uređenje, bogatu i raznovrsnu gastroponudu, ljubazno i stručno osoblje, gosti su se morali osjećati ugodno. Valja još naglasiti da su talijanske kamping udruge pokazale veliko zanimanje za našu ponudu koja je iz godine u godinu u porastu što najbolje potvrđuju i podaci da je u našem kampu ove godine boravilo 42% više talijanskih gostiju u odnosu na prethodne godine. Ceremonijal dodjele ove nagrade održan je u Vicenzi.
Nagradu je primila Kristina Brčić, voditeljica Odjela prodaje i marketinga kampa “Park Soline”.