Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Zadrani darovali četiri tisuće kuna

15.10.2010. 22:00
Zadrani darovali četiri tisuće kuna


Za tjedan dana znat ćemo konačno koliko je novaca prikupljeno po školama. Tijekom četvrtka kad je skladište Gradskog društva Crvenog križa na Relji bio otvoren od 9 do 19 sati, prikupljene su značajne količine odječe i obuće, kazao je Galac
Akcija “Solidarnost na djelu” koju je u četvrtak započeo zadarski Crveni križ polučila je solidne rrezultate. Naime, mladež Crvenog križa krenula je u obilazak gradskih radnji, gradske i županijske uprave te su djelatnicima i poslodavcima ponudili bonove u apoenima od 5, 10 i 20 kuna. Na taj način prikupljeno je 4.000 kuna.
Ravnatelj Crvenog križa Bore Galac kazao je da se još uvijek ne može govoriti o konačnoj svoti novaca s obzirom da su apoeni od 1 kune podjeljeni po osnovnim i srednjim školama.
– Za tjedan dana znat ćemo konačno koliko je novaca prikupljeno po školama. Tijekom četvrtka kad je skladište Gradskog društva Crvenog križa na Relji bio otvoren od 9 do 19 sati, prikupljene su značajne količine odječe i obuće, kazao je Galac.
Podsjetimo da će s prikupljenim novčanim sredstvima biti kupljeno oko 400 paketa pomoći namijenjene socijalno ugroženim osobama, a bit će im podijeljena pred božićne blagdane. Skladište je otvoreno za donacije svakog dana od 10 do 13 sati.