Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Tony Cetinski u Zadru 21. prosinca

Autor: Z L

15.10.2012. 22:00
Tony Cetinski u Zadru 21. prosinca

Foto: Tomislav JERAK



Ulaznice za sve koncerte dostupne su na internetu putem sistema Eventim od jučer


Tradicionalna glazbena platforma Karlovačkog piva slavi svoj 10. rođendan. Na Karlovačko Liveu 2012. nastupit će jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika Tony Cetinski koji će osigurati atmosferu za uživanje s prijateljima.
Jubilarna Karlovačko Live turneja gostovat će u sedam hrvatskih gradova – sve počinje 7. prosinca u Splitu, zatim se nastavlja u Osijeku 9. prosinca, nakon toga slijedi Zagreb 14. prosinca, Rijeka 16. prosinca, Zadar 21. prosinca, Karlovac 23. prosinca, a posljednji koncert turneje održat će se 26. prosinca u Varaždinu.
Ulaznice za sve koncerte dostupne su na internetu putem sistema Eventim od jučer.
Tony Cetinski je najizvođeniji je i najemitiraniji hrvatski pjevač. Svoju bogatu karijeru započeo je prije 24 godine. Njegov posljednji album dostigao je dijamantnu nakladu. Početkom listopada predstavio je svoj novi album “Opet si pobijedila”, a nove pjesme publici će predstaviti na turneji Karlovačko Live 2012. Uoči početka Karlovačko Live turneje, Tony je izjavio:
Tony: “Jedva čekam na turneju!”
– Ne moram vam reći koliko sam uzbuđen što nakon više od tri godine idem ponovo na turneju. Posljednji album i turneja bili su fenomenalni, postavili smo visoke standarde, pa nas čeka puno posla da ponovimo takav uspjeh. Pripreme su već počele. Uzbuđenje je još veće jer slavimo deset godina Karlovačkog Live, jednog od najuspješnijih glazbenih događanja u proteklom desetljeću. Mislim da smo dobitna kombinacija za ovu godinu. Uvijek dajem sve od sebe, ali na turneji baš izgaram jer s publikom oblikujem energiju izvedbi pjesama s novog albuma. Ako je suditi prema prva tri singla, Furia tour konačno ima konkurenta. Vidimo se na Karlovačko Liveu!
Predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher najavio je jubilarnu Karlovačko Live turneju: “Vrlo smo ponosni jer Karlovačko Live slavi svoj 10. rođendan. Karlovačko Live je naziv za sjajan glazbeni projekt povezan s Karlovačkim pivom, a cilj mu je da pruži jedinstveno glazbeno iskustvo ljubiteljima glazbe i piva.