Grad zaprimio 22 rada za spomenik braniteljima

Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN

U četvrtak je završen rok predaje radova za Natječaj za izradu umjetničkog rješenja spomenika poginulim braniteljima u Domovinskom ratu, a u nadležnim odjelima Grada provjerili smo koliko je radova prijavljeno. Kandidati su radove predavali u prostorijama Hrvatskog društva likovnih umjetnika u Zagrebu, a o nastavku natječaja u Odsjeku za javnu nabavu i Upravnom odjelu za kulturu i šport Grada Zadra nam kažu:

- Ocjenjivački sud završit će s radom u roku od najkasnije 20 dana po završetku natječaja. Ocjenjivački sud dostavlja naručitelju Izvješće kojim odabire i rangira nagrađene radove. Temeljem izvješća Ocjenjivačkog suda naručitelj donosi Odluku o odabiru u roku od 15 dana od dana uredno zaprimljenog izvješća Ocjenjivačkog suda. Odluka će se objaviti u EOJN-e, internetskim stranicama Hrvatskog društva likovnih umjetnika i na internetskim stranicama Grada - stoji u odgovoru.

Nakon provedbe natječaja sklapa se ugovor s prvonagrađenim autorom temeljem Pregovaračkog postupka javne nabave bez prethodne objave, navode dalje u Gradu.

- Pregovarački postupak javne nabave bez prethodne objave se namjerava pokrenuti u studenome. Sama realizacija izrade spomenika poginulim braniteljima u Domovinskom ratu u gradu Zadru predviđena je za  2016. godinu.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno