Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Zadarski trgovački lanac svojim kupcima omogućio dodatnu uštedu i povoljniju kupnju

16.10.2020. 15:00


Sonik, jedan od najpoznatijih zadarskih lanaca maloprodajnih trgovina, ušao je u jesensko razdoblje povoljnijih cijena. Znajući kako vjerojatno nema kvarta u Zadru, kao ni mjesta u Zadarskoj županiji, bilo na otocima ili na kopnu, u kojem ne postoji trgovina Sonik, sniženje cijena značajno će doprinijeti uštedi u kućnom budžetu mnogih domaćih kupaca. U što se mogu i sami uvjeriti u njima najbližoj Sonik trgovini.
Širina asortimana i kvaliteta usluge razlozi su zbog kojih je upravo Sonik prvi izbor mnogih. Također, jedna od omiljenih zadarskih trgovina u ponudi uvijek ima svježe voće i povrće te kvalitetne domaće proizvode po pristupačnim cijenama.
U prilog tome kako kupnja u Soniku, osim uštede, donosi i konkretne dobitke govori i aktualna nagradna igra u kojoj kupci imaju priliku, do 21. listopada, okušati svoju sreću i osvojiti čak 100,000 kuna. Više informacija o nagradnoj igri dostupno je na linku .
Također, početkom listopada u svim Sonik trgovinama započeo je i novi program vjernosti “Gastro gušti”, koji traje do 7. siječnja 2021. godine. Ponuda uključuje Carl Schmidt i Vista Alegre proizvode za kuhanje i pečenje, vrhunske lonce i tave za razne upotrebe, posude za pečenje različitih veličina te praktičnu lopaticu za roštilj. Kupci se tako mogu pridružiti programu vjernosti i u ovoj posebnoj ponudi ostvariti do 83 posto popusta.
U ekonomski izazovnoj godini, Sonik slavi 30. godina postojanja, a od kraja 2019. godine, s preko 80 trgovina i gotovo 500 zaposlenika, dio je obitelji Studenca, glavnog maloprodajnog trgovačkog lanca na Jadranskoj obali i jednog od vodećih u Hrvatskoj.