Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Najzadovoljniji Lidlovi kupci i korisnici Bagatova igrališta

15.11.2011. 23:00
Najzadovoljniji Lidlovi kupci i korisnici Bagatova igrališta


Drugi dio prometnice koji izlazi na Put Bokanjca bit će otvoren krajem siječnja jer će se u vrijeme božićnih praznika napraviti stanka


Ulica Benka Benkovića jučer je djelomično otvorena za promet od Ulice Nikole Tesle do trgovačkog centra Lidl.
U tom dijelu ulice završeni su radovi na kolektoru visokih zona grada Zadra, rekonstrukciji prometnice i pripadajuće infrastrukture. Predstavnici PU zadarske, zatim tvrtke Donat zadužene za nadzor i nadležne službe iz Grada Zadra jučer su obavili tehnički pregled i složili se da se taj dio prometnice može otvoriti. To će najviše olakšati život stanarima ovog gradskog predjela, Lidlovim kupcima i korisnicima Bagatova igrališta.
Drugi dio prometnice koji izlazi na Put Bokanjca bit će otvoren krajem siječnja jer će se u vrijeme božićnih praznika napraviti stanka.
Na tehničkom pregledu je bio i dogradonačelnik Darko Kasap.
– Zadovoljni smo kako napreduju radovi. Kad se u produžetku ove ulice probije s Puta Bokanjca na Put Nina i s druge strane sve do Ulice Ante Starčevića preko Ulice Hrvoja Ćustića, bit će to glavna trasa u Zadru. To bi sve trebalo biti gotovo za dvije godine, a rokovi Svjetske banke koja sudjeluje u financiranju projekta “Jadran” su striktni, kazao je Kasap.
Pokraj novog kružnog toka popričao je i s jednim prolaznikom.
– Ovo je prije bila mrtvačnica. Stalno prometne nesreće. Kružni tok je odlično rješenje i treba ih svagdje graditi, kazao je ovaj Zadranin.