Pretoplo za zimske radosti

Slika korisnika admin
Adam VIDAS
Cijena ulaznice s klizaljkama za djecu će biti 20 kuna, a za odrasle 30 kuna

Klizalište pokraj trgovačkog centra Supernova nije otvoreno jučer, kao što se najavljivalo, zbog manjih tehničkih problema, a i zbog za studeni natprosječno toplog vremena.

Kako kaže Danijel Božajić, vlasnik Agencije za teambuilding EXSSTA koja otvara klizalište, otvorenje je zato zakazano za petak 18. studenog u 9 sati.

- Pričekali smo nekoliko dana da bi i led bio kvalitetniji. Klizalište će biti otvoreno do 15. veljače sljedeće godine. Klizaljke su već na policama, od najmanjih do najvećih brojeva. Cijena ulaznice s klizaljkama će za djecu biti 20 kuna, a za odrasle 30. Kad se malo uhodamo, za djecu iz vrtića i škola ćemo organizirati i školu klizanja u jutarnjim satima po promotivnim cijenama, kazao je Božajić.

Kako je dodao, klizalište je samo jedna od aktivnosti koje nudi Agencija EXSSTA, uz ekstremne sportove, paintball, adrenalinski park i putovanja.

Osim toga, klizalište će popuniti vrijeme Zadranima u često dosadnim zimskim mjesecima i to uz trgovački centar koji je ionako postao njihovo novo okupljalište.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno