Ema Gagro snimila svoj prvi spot za singl "Trebaš mi"

Slika korisnika admin
Ema Gagro

Mlada pjevačica Ema Gagro, jedna od najzapaženijih sudionica TV shova The Voice, ovih je dana izbacila svoj prvi video spot za singl „Trebaš mi". Glazbu je sama napisala, kao i tekst, na gitari je bila  Elisa Ribeiro, a na instrumentu afričke djembe, koji se također može čuti, Ismaila Commi Balde. Produkciju je radio Srđan Sekulović Skansi.

 - Svoju sam glazbenu priču započela još u djetinjstvu pjevajući na balkonu svoje none na otoku Lošinju, gdje sam odrasla. More je bilo stoga oduvjek uz mene, moja inspiracija pa me veseli da sam i svoj singl snimila  u svom kraju - uz more, ističe mlada pjevačica.

Dodaje kako je kao mala, sa svojom obitelji i prijateljima, vikendima s Maloga Lošinja redovno odlazila na Susak. Već  tada se  zaljubila  u njegov poseban izgled i vegetaciju.

-Moj prvi autorski singl "Trebaš mi" trebalo je baš takvo okruženje da u pjesmi naglasi taj egzotični utjecaj, točnije - utjecaj Afrike. Tako sam na snimanju bila jako blizu svome domu, a istvremeno i jako daleko, negdje u egzotičnom svijetu, objašnjava Ema.

Pjesma je nastala u suradnji s prijateljima: Ismailom Commi Balde iz Senegala i Elisom Ribeiro iz Australije čiji je doprinos rezultirao posebnom atmosferom pjesme na tragu  soul-pop-afro glazbene energije. 

-Spot je sirov, rekla bih da ima dodira s Robinson Crusoeom, smije se mlada pjevačica i dodaje da to ne kaže tek tako jer su,  snimajući ga, zaista bili žedni gladni, čupavi i znojni.

-To se uklapa s onim što želim donjeti kroz svoju glazbu:  ljudskost, iskrenost, sirovost, nesavršenost i  slobodu, zaključuje Ema.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno