Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Đani Bunja pridružio se zadarskom Mostu

16.11.2020. 14:59


Timu Mosta u Zadarskoj županiji prije nekoliko dana se pridružio sveučilišni profesor dr.sc. Đani Bunja, o čemu su, kako navode, s velikim zadovoljstvom izvijestiili iz ove političke stranke.
Istaknuli su kako je Bunjin dosadašnji politički put kao nekadašnjeg dožupana Zadarske županije bio obilježen jasnom i nedvosmislenom borbom protiv korupcije i klijentelizma, a što je i jedna od temeljnih okosnica Mosta.
– Kao dobar poznavatelj funkcioniranja izvršne vlasti u Zadru i Zadarskoj županiji, svojim iskustvom i znanjem želio sam doprinijeti sve u cilju postizanja višeg stupnja društvene pravednosti. Stoga sam se odlučio angažirati upravo u Mostu, čiji su se saborski zastupnici i vijećnici u županijskim skupštinama, općinskim i gradskim vijećima od prvog dana osnutka borili za mnoge vrijednosti koje u našem društvu nedostaju, kazao je dr.sc. Đani Bunja.
U zadnjih nekoliko mjeseci Mostu je pristupio jako velik broj novih članova, a u ovom trenutku su tijeku pregovori s istaknutim javnim osobama iz Zadra i Zadarske županije koji su najavili svoje učlanjenje, te ćemo vas i o tome informirati u narednim tjednima, zaključuje se u priopćenju koje potpisuje Ivan Matić, koordinator Mosta za Zadarsku županiju.