Proračunske sjednice

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Na vijećničkim klupama naći će se program građenja i održavanja komunalne infrastrukture u 2011. godini

U vijećnici ražanačkog Općinskog vijeća  večeras s početkom u 19 sati održat će se posljednja ovogodišnja  sjednica Općinskog vijeća.

Sjednicu je sazvao predsjednik Općinskog vijeća Predrag  Dušević s opširnim dnevnim redom. Tako će se na vijećničkim  klupama naći materijali o kojima će se raspravljati, a odnose se  na donošenje programa građenja i održavanja komunalne  infrastrukture u 2011. godini, na programe javnih potreba u  kulturi, športu, području društvene brige o djeci, školstvu i  socijalnoj skrbi u idućoj godini.

Bit će riječi i o radu centralne knjižnice "Juraj Baraković" u  Ražancu u ovoj i idućoj 2011. godini, dodjeli studentskih  potpora te programu aktivnosti i zadaća zaštite i spašavanja.  Vijećnici će se također očitovati o prijedlogu općinskog proračuna za 2011. godinu kao i o načinu legalizacije građevinskih  parcela na prostoru općine. Na prijedlog oporbenog vijećnika  Jure Kožula usvojit će se zaključci vezani za obnovu spomen-obilježja NOB-a u Ražancu.

O spomenutim temama osim vijećnika svoje će stavove i  mišljenja moći iskazati pročelnici komunalnog i financijskog  odjela, članovi načelnikova kolegija te sam načelnik Dragutin  Miočić.

Poput Ražanca sutra poslijepodne s početkom u 15 sati u  prostoriji Općinske vijećnice sastat će se pod predsjedanjem  predsjednika Mate Radovića vijećnici Općine Vir također na  zadnjoj ovogodišnjoj radnoj sjednici.

Uvidom u dnevni red vijećnici će se nakon rasprave očitovati  o drugom ovogodišnjem rebalansu kao i o prijedlogu proračuna  za iduću 2011. godinu.

Bit će još govora o financijskom planu za iduću godinu  četiriju općinskih trgovačkih društava i to Čisti otok d.o.o.,  Vodovod-Vir d.o.o., Vir održavanje i Vir turizam d.o.o.

U radu sjednice po već ustaljenoj praksi sudjelovat će  općinski načelnik Kristijan Kapović sa svojim suradnicima.  Očekuje se također da će i ovog puta biti "vatreno" za vrijeme  aktualnog sata.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno