Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Zadrani tradicionalno biraju Beč

15.12.2013. 23:00
Zadrani tradicionalno biraju Beč


Mnogi Zadrani ni ove se godine neće odreći putovanja tijekom predstojećih blagdana, pa tako putničke agencije biježe upite i rezervacije za božićne i novogodišnje paket-aranžmane, dok su adventska putovanja već u tijeku.
Brojne su ponude agencija za razgledavanje nekih od europskih metropola u božićnom ruhu, a kako doznajemo u zadarskoj putničkoj agenciji Aquarius, i ove je godine najtraženije odredište Beč.
– Iako se mnogi već zanimaju za božićne i novogodišnje aranžmane, trenutačno je aktualan Advent, a najveće zanimanje vlada već tradicionalno za Beč. Nakon Beča, koji je europska top destinacija za božićne blagdane, dosta interesa ima za Prag i Budimpeštu. Cijene su različite i kreću se ovisno o mjestu polaska, pa tako trodnevni aranžman u Beču, u koji su uključena dva noćenja, s polaskom autobusom iz Zadra, stoji 1.496 kuna, dok je cijena za polazak iz Zagreba znatno niža i iznosi 995 kuna, kaže Lorand Narančić iz Aquariusa, potvrđujući kako je ovih dana pojačan interes za božićne i novogodišnje paket aranžmane, kako za domaće destinacije tako i za europska odredišta.