Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Benkovčani osvojili Biograd

16.01.2011. 23:00
Benkovčani osvojili Biograd


Odigrano je finale malonogometnog turnira u Biogradu koji je zasluženo osvojila momčad Benkovca.
Posljednje tri minute finala bile su žestoke i borbene. Tražio se gol od strane Biograđana, no iako su imali pomoć publike i dobro stvarali pritisak, nisu mogli doći do izjednačenja. U konačnici je bilo 3:1 za Benkovac.
Na otvaranju susreta izjednačena igra u kojoj je Benkovac zauzeo obrambeni stav, dok su Biograđani pokušavali sve učiniti kako bi što prije došli do gola. Orijentirani na obranu i kontranapade Benkovčani su u devetoj minuti poveli. Romeo Ćerina je presjekao jednu loptu u svom polju krenu s njom nekoliko koraka idealno uposlio Dujmovića koji iskosa sa lijeve strane pogađa. Samo tri minute kasnije nova kontra i vodstvo Benkovca od 2:0. Ovaj put je Klapan nesebično uposlio Ćerinu. Kobna je za Biograđane bila 18. minuta, kada su Benkovčani pogodili za 3:0, ovaj put preko Marina Dujmovića. U drugom dijelu dobro su odigrali Benkovčani, a domaćini su jednim zgoditkom smanjili razliku zgoditaka.
– Smatram da smo pametnom igrom došli do pobjede i velikog pokala. Naime, sredinu terena smo prepustili domaćinu i iz brzih kontri postigli dva zgoditka, a tada se njima bilo teško vratiti u utakmicu – kazao je voditelj Benkovca Vlado Mandić.
– Našim suparnicima čestitam na pobjedi. Nas nije išlo dok su oni sve naše krive poteze iskoristili i na kraju pobijedili – ističe voditelj Primorca Damir Knez.   
 


Za treće mjesto


RAŠTANE 4
BIOGRAD I 1
RAŠTANE: Vugdelija, Andačić, Gospić, Čačić (1), Vedrić, Kurtin (2),  Jakelić (1), Mitrović, Burčul, Batur, Maruna, Srzentić. Voditelj: Elvis  Katuša.
BIOGRAD I: Baričić, Miletić, Mitrović, Miočić, Miloš, Radman, Mrkić,  Šarić, Stanković, Šimurina, Fatović (1), Pedić. Voditelji: Bore Mikulić i  Ivan Lukić.




 


Finale


BIOGRAD II 1
BENKOVAC 3
BIOGRAD NA MORU – Gradska dvorana. Gledatelja 400. Suci: Damir Adžić Kapitanović (Biograd) i Josip Viduka (Pridraga).
Strijelci: 0:1 Dujmović (9), 0:2 Ćerina (12), 0:3 Dujmović (18), 1:3 Crnjak (29).
BIOGRAD II: Juričin, Babić, Crnjak, Anić, Mrkić, Mijat, Bačelić, Paunović, Šarlija. Voditelji: Zoran Matić i Damir Knez.
BENKOVAC: Mihaljević, Dujmović, Lončar, Miletić, Ćerina, Uskok, Ivković, Klapan, Šarić, Kolić. Voditelj: Vlado Mandić.


 


Najbolji


Najbolji igrač turnira je Romeo Ćerina (Benkovac), strijelac Dragan  Radman (Biograd I) sa sedam postignutih zgoditaka, a vratar Tino Juričin  (Biograd II)