Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Petardama se obračunavao sa susjedom zbog psa

16.01.2011. 23:00
Petardama se obračunavao sa susjedom zbog psa


U Ulici Andrije Hebranga 38-godišnjak se na neobičan način obračunavao sa svojom 64-godišnjom susjedom i to sve zato što mu smeta lavež njezina psa. Muškarac je na stubište zgrade bacao petarde, a potom susjedi još i lupao nogama po ulaznim vratima stana


Čak sedam puta policajci su u noći sa subote na nedjelju intervenirali zbog dojava o narušavanju javnog reda i mira, a isto toliko osoba zaradilo je prekršajne prijave.
Policajci su najprije pozvani na intervenciju u mjestu Srb gdje je 43-godišnji mještanin verbalno napao 80-godišnju ženu ispred njezine obiteljske kuće. Iako je bilo svega 8.45 sati, “galamdžija” je napuhao čak 2,27 promila alkohola nakon čega je doveden u prostorije policije gdje je i zadržan do otriježnjenja. Sličan incident dogodio se i u Ulici Andrije Hebranga u Zadru gdje se 38-godišnjak na neobičan način obračunavao sa svojom 64-godišnjom susjedom. Muškarac je na stubište zgrade bacao petarde, a potom susjedi lupao nogama po ulaznim vratima stana i to sve zato što mu smeta lavež njezina psa. Ostatak policijskih intervencija uslijedio je u sitnim noćnim satima, mahom zbog preglasne glazbe i pijanih prepirki u ugostiteljskim objektima, kako na području grada, tako i u okolnim mjestima.
Oko 1.15 sati policija je pozvana u kafić “Ice2” u Gračacu gdje je u prepunom kafiću lakše ozlijeđen 30-godišnji muškarac. Njega je, naime, još uvijek nepoznata osoba pogodila pivskom bocom u glavu. A s lakšim ozljedama prošao je i 34-godišnjak kojega je najprije verbalno, a potom i fizički napao četiri godine stariji muškarac. Incident se dogodio 15 minuta prije dva sata u noći u prečkom kafiću Artić, a protiv 38-godišnjaka kojemu je alkotestiranjem izmjereno 0,80 promila alkohola u krvi slijedi prekršajna prijava. 
Pola sata nakon ponoći zbog pritužbi građana na preglasnu glazbu policajci su intervenirali u tri zadarska kafića. Najprije je stigla dojava iz Ulice Ruđera Boškovića gdje su policajci u prekršaju zatekli osoblje dvaju kafića. Prijave zbog narušavanja javnog reda i mira stoga su zaradili 24-godišnji vlasnik kafića Petica te 33-godišnji vlasnik susjednog kafića The factory. Treću prijavu zbog istog prekršaja u noći na nedjelju dobio je 26-godišnji konobar u kafiću Zodiak kod zgrada na bivšem TIZ-u.