Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Milić se srušio na treningu!

16.01.2012. 23:00
Milić se srušio na treningu!


Prvi jutarnji trening kojeg su nogometaši Hajduka odradili na igralištu drugoligaša Solina donio je “bilima” neočekivani problem. Naime, nakon uvodnog zagrijavanja na travnjak se srušio mladi Antonio Milić. Odmah su mu u pomoć priskočili suigrači, prije svih vratar Dante Stipica, koji je uz pomoć tajnika Solina Mira Dugeča i liječnika Hajduka Jurice Rakića, Miliću uspio izvuči jezik kako ne bi došlo do gušenja. Vrlo brzo su stigla kola hitne pomoći iz Solina i mladi hajdukovac prebačen je na dječji odjel neurologije bolnice na Firulama. Liječnici sumnjaju na epileptični napad.
– Stanje mu je stabilno, ali Antonio će nekoliko dana ostati u bolnici na promatranju kako bi se otkrio uzrok zbog čega mu je pozlilo za vrijeme treninga. Obrada je u tijeku, pretpostavljamo da će do kraja tjedna završiti sve preglede, a vjerujem da bi se idućega tjedna trebao priključiti suigračima na pripremama. Prije početka priprema svi su igrači obavili sistematski pregled, kod njega nismo uočili nikakve zdravstvene probleme. Riječ je o kratkotrajnoj krizi svijesti. Ovakve stvari događaju se i kod zdravih ljudi, moguće je da se to i njemu dogodilo – poručio je klupski liječnik dr. Jurica Rakić.
Milića je u bolnici posjetio i predsjednik kluba Hrvoje Maleš.
– Antonio je veseo, smije se. Njegovo zdravlje je u ovom trenutku na prvom mjestu, sve ćemo podrediti tome. Vjerujem u njega i očekujem da će se vrlo brzo priključiti suigračima na pripremama i biti među igračima koji će otići na dvotjedne pripreme u Tursku – rekao je Maleš.
Hajdukovci će danas odigrati prijateljsku utakmicu protiv Primorca 1929.