Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Potraga za A. Bilić nastavljena na području od jezera Muškovci do Berberovog buka

16.01.2012. 23:00
Potraga za A. Bilić nastavljena na području od jezera Muškovci do Berberovog buka


U pretrazi sudjeluje 25 policijskih službenika, devet pripadnika HGSS-a, s psima i drugom opremom. I nadalje se analiziraju sva prethodno prikupljena saznanja
U sklopu potrage za nestalom Antoniom Bilić danas će pripadnici Interventne jedinice policije i kriminalističke policije šibensko-kninske Policijske uprave te pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) pretraživati područje od jezera Muškovci do Berberovog buka.
Osim toga, na tom će se području obavljati i pretraga otoka i manjih pritoka rijeke Zrmanje, izvijestila je jutros šibensko-kninska PU.
U pretrazi sudjeluje 25 policijskih službenika, devet pripadnika HGSS-a, s psima i drugom opremom. I nadalje se analiziraju sva prethodno prikupljena saznanja, stoji na kraju priopćenja.
Antonija Bilić (1994.) posljednji je put viđena 7. lipnja 2011. na Čikolskom mostu u Drnišu kada je ušla u kamion Dragana Paravinje. Iako je Paravinja najprije priznao da je ubio djevojku pa zatim njezino tijelo bacio u rijeku, kasnije je sve opovrgnuo pravdajući se da je priznanje od njega izvučeno batinama u banjalučkom pritvoru.
Nakon istrage protiv njega je podignuta optužnica zbog pokušaja silovanja i ubojstva Antonije Bilić, čije tijelo još nije pronađeno. Tereti ga se i za pokušaj silovanja autostopistice kod Omiša 2010.