Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Ulaznice planule

16.01.2012. 23:00
Ulaznice planule


 
Nakon zagrebačkog i splitskog, na red je došao i koncert kojim će se Zadarni oprostiti od Ljube Stipišića Delmate
U petak s početkom u 20 sati u HNK Zadar, održat će se koncert “Ljubi s ljubavlju” kojim će se Zadrani oprostiti s pokojnim kumom Gradske knjižnice Zadar Ljubom Stipišićem Delmatom. Na koncertu će ujedno biti predstavljeno i notno izdanje Ljubine knjige “Identitet”.
Delmatine skladbe u petak će izvoditi zadarske ženske  klape Anima Maris i Karmel, zadarske muške klape Ardura, Cantus, Kadena, Kaleta, Kontrada i Kožino te  zborovi Condura Croatica (Zadar) i Gradski zbor Brodosplit (Split). Dirigirat će  Ivo Nižić i Vlado Sunko. Knjigu će predstavljati Bojan Pogrmilović i Vlado Sunko.
Prihod od donacije i prodaja knjiga namijenjen je Zakladi Delmata (u osnivanju). Ulaz je besplatan, a karte su jučer jednostavno planule. Ulaznice su se mogle preuzeti u Gradskoj knjižnici Zadar, na blagajni HNK Zadar ili u Sveučilišnoj knjižari Citadela, no na svim mjestima su jednostavno razgrabljene. Najava je to uspješnog koncerta, ali isto tako, nadamo se, dobrog prikupljanja sredstava za Zakladu Delmata.