Zbog nestanka struje na vodocrpilištu Dolac Zadar i okolica bez vode

Slika korisnika valentinam
Potrošači se mole za razumijevanje i strpljenje, a o svim promijenjenim okolnostima bit će obaviješteni putem medija, rekao je direktor Vodovod d.o.o. Zadar, Tomislav Mate

Iz Vodovoda su obavijestili građane Zadra i okolice i cijele Zadarske županije, kao korisnike vodne usluge javne vodoopskrbe da je uslijed prekida dovodnog strujnog voda na srednjenaponskoj mreži koja opskrbljuje strujom vodocrpilište Dolac kao glavno crpilišta vodoopskrbnog područja Vodovoda d.o.o. Zadar, zbog čega se tijekom dana očekuje otežana vodoopskrba na cijelom vodoopskrbnom području Vodovoda d.o.o. Zadar, dok će neka područja ostati potpuno bez vode.

Stručne službe Vodovoda d.o.o. Zadar neprestano rade na smanjivanju protoka i tlakova u određenim dijelovima vodoopskrbnog sustava kako bi se osigurale dostatne količine vode za područje samog grada Zadra, odnosno kako Opća bolnica Zadar ne bi ostala bez vode. U suradnji s djelatnicima RHE Velebit radi se i na otklanjanju kvara na strujnom vodu.

Potrošači se mole za razumijevanje i strpljenje, a o svim promijenjenim okolnostima bit će obaviješteni putem medija, rekao je direktor Vodovod d.o.o. Zadar, Tomislav Matek.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (3 glasova)