Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Danijela Jadrijev nova ravnateljica

Autor: Anamarija Bilan

16.02.2010. 23:00
Danijela Jadrijev nova ravnateljica


Danijela Jadrijev, socijalni pedagog i defektologinja u zadarskom Centru za socijalnu skrb danas je odabrana za novu ravnateljicu Centra za socijalnu skrb.
– Većinom glasova Upravnog vijeća ova je kandidatkinja odabrana za ravnateljicu. Sljedeći je potez slanje odluke u resorno Ministarstvo te čekanje da prođe žalbeni rok od 15 dana, tijekom kojeg se može žaliti na odluku. Ako ne stigne niti jedna žalba, za dvadesetak dana bi Jadrijev mogla stupiti na mjesto ravnateljice Centra, rekao je Mario Pešut, predsjednik Upravnog cijeća. Dodao je kako će do tada funkciju vršitelja dužnosti ravnatelja obavljati dosadašnji ravnatelj Tomislav Orović.
Podsjetimo, natječaj za izbor i imenovanje novog ravnatelja raspisan je krajem prosinca prošle godine. Uz hrvatsko državljanstvo uvjeti za prijavu propisivali su visoku stručnu spremu i najmanje pet godina radnog iskustva na stručnim poslovima u djelatnosti socijalne skrbi, te položen stručni ispit. Na natječaj za ravnatelja su se, osim Jadrijev, javile i Vesna Burčul te Sanja Paleka, ali Upravno je vijeće odlučilo da je Jadrijev najkompetentnija za obavljanje ove funkcije.