Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Najoriginalniji bio Two – face

Autor: Tomislav Jerak

16.02.2010. 23:00
Najoriginalniji bio Two – face

Foto: Zvonko KUCELIN



Već se na samom početku ceremonije po mnogima uočio potencijalni pobjednik, odnosno jedan od glavnih Batmanovih protivnika Two-face, kojeg je originalno utjelovio kreativni Marko Lovrinov. pobjednik je osvojio jednomjesečno korištenje bazena, saune i fitnessa za dvije osobe u Acquapura Thalasso & Spa centru hotela Falkensteiner Club Funimation Borik
Iako su sve sile ove godine urotile protiv maškara, a time se prvenstveno misli na izgubljeni duh te nepogodne vremenske prilike, zadnjeg dana Zadarskog karnevala moglo se uočiti par pojedinačnih maski, koje su bar na trenutak vratile vjeru u ovo veselo pretkorizmeno razdoblje. Ispred caffe bara Kult, gdje je bio epicentar zbivanja prošle večeri, održalo se između ostalog i proglašenje najboljih pojedinačnih maski. No, stvar se odužila zahvaljujući kiši, koja je vjerojatno mnoge obeshrabrila ili bar utjecala na manjak prijava za glavni događaj ovogodišnjeg karnevala.
Ipak, već se na samom početku ceremonije po mnogima uočio potencijalni pobjednik, odnosno jedan od glavnih Batmanovih protivnika Two-face, kojeg je originalno utjelovio kreativni Marko Lovrinov. Po prvom dojmu, odmah iza Two-facea bio je Morž Šime, dok je ostatak prijavljenih predstavljao prilično izlizane maske. Žiri, koji je bio sastavljen od iskusnih karnevalskih “lisaca”, strpljivo je nadgledao natjecatelje, no nažalost, samo je jedan mogao biti pobjednik. Prva nagrada je ove godine bila velikodušna i imala je rok trajanja čak mjesec dana. Naime, pobjednik je osvojio jednomjesečno korištenje bazena, saune i fitnessa za dvije osobe u Acquapura Thalasso & Spa centru hotela Falkensteiner Club Funimation Borik. Program se do ponoći nastavio odvijati u Varoši, uz show program i nastup Grupe Chic (VAFUNKOOLERSI), Tri tenora, Blues Brothers te DJ Jusmin Starwors-a.