Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Roko Sorić iz Bibinja dobio 50 tisuća kuna

16.02.2014. 23:00
Roko Sorić iz Bibinja dobio 50 tisuća kuna


U sjedištu OTP banke, priređivača nagradne igre „Peglanja na rate jako se isplate”, 14. veljače izvučeno je devet dobitnika atraktivnih nagrada. Prvu nagradu, iznos od 50.000 kuna na Visa web prepaid kartici OTP banke osvojio je Roko Sorić iz Bibinja.
Marijan Oštrić, šef Poslovne jedinice Zadar u Sektoru maloprodaje i Ivana Šestan iz Direkcije marketinga i korporativnih komunikacija uručili su nagradnu karticu Roku Soriću u poslovnici Kalelarga u Zadru. Ostalim dobitnicima nagrade će biti uručene u poslovnicama banke najbližima mjestu njihovog prebivališta.
– Klijent sam OTP banke već godinama, izuzetno sam zadovoljan suradnjom i profesionalnim pristupom bankara, a raduje me i što banka stalno širi svoju ponudu usluga. Drago mi je što banka i kroz ovakve nagradne igre vodi brigu o svojim klijentima i nagrađuje našu vjernost i povjerenje, rekao je Roko Sorić.
Dobitnici nagradne igre „Peglanja na rate jako se isplate” dobiveni su kompjutorskim izvlačenjem 3. veljače u sjedištu priređivača OTP banke. Nagradna igra je trajala od 15. studenoga 2013. do 15. siječnja 2014. a bila je namijenjena korisnicima kartice Visa Classic na rate. Sa svakom transakcijom karticom Visa Classic na rate OTP banke na brojnim prodajnim mjestima, uključujući i internetske kupnje, korisnici Vise na rate (izuzev zaposlenika OTP banke) sudjelovali su u nagradnoj igri uz mogućnost osvajanja jedne od atraktivnih nagrada; osim glavne nagrade, u fondu nagrada nalazili su se i vrijedni Appleovi uređaji.
Imena dobitnika nagrada objavljena su na internetskim stranicama OTP banke https://www.otpbanka.hr/pdf/dobitnici_20140205.pdf.