Filipjanski HDZ slavio inauguraciju Grabar- Kitarović

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ

Zoran Pelicarić Peco, načelnik Općine Sv. Filip i Jakov poznat je po organizaciji proslava različitih prigoda, od proslave ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju do nedjeljne proslave inauguracije predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

U nedjelju navečer u povodu inauguracije predsjednice Kolinde u atriju Kino dvorane predvodio je proslavu temeljnog ogranka HDZ-a Sv. Filip i Jakov koji u ovom općinskom središtu broji oko 150 članova.

- Lijepo je, pun sam pozitivnih emocija. Svi skupa smo po prvi put izabrali ženu predsjednicu, ali i prvog HDZ-ovog predsjednika nakon Franje Tuđmana, rekao je Pelicarić, te nastavio:

- Kad je riječ o predsjedničkom govoru bio je pozitivan, državnički i optimističan. Jako sam zadovoljan, jer je vrlo jasno i jezgrovito istaknula sve što je važno za bolju budućnost svih žitelja RH.

Tom prigodom postavljena je izložba novinarskih članaka koji tekstom i fotografijama govori o HDZ-u, Tuđmanu i Kolindi. Istovremeno se na velikom ekranu prikazivala snimka inauguracije sa zagrebačkog Trga sv. Marka, dok je uz bogat stol priređen domjenak.

Za veseli štimung na harmonici i gitari su bili zaduženi Marijo i Šime.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno