Grad će zaposliti pet viših stručnih suradnika i jednog zamjenika pročelnika

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN

U zadarskoj Gradskoj upravi na neodređeno vrijeme ukupno je zaposleno 175 ljudi, a ove godine ih se planira zaposliti još šest. Stvarno stanje popunjenosti sistematiziranih radnih mjesta u upravnim tijelima i uredima Grada Zadra, kao i plan prijema novih zaposlenika na neodređeno vrijeme, objavljen je u Planu prijema u službu za 2015. godinu.

Prema tom Planu, Grad će zaposliti pet viših stručnih suradnika i jednog zamjenika pročelnika. Svi bi trebali imati zvanje magistra struke ili stručnog specijalista.

Zamjenik pročelnika će se tražiti u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti koji sada zapošljava 27 ljudi, a pročelnica Odjela Ivana Vanjak nema zamjenika.

Dva viša stručna suradnika bi trebala biti zaposlena u Odjelu za financije i to jedan za javnu nabavu i jedan koordinator za financijsko upravljanje i kontrole.

Ako se cijeli Plan ostvari, u Uredu Grada zaposlit će se jedan viši stručni suradnik za pripremu sjednica, jedan za pravne, građevinske i ostale postupke u Upravnom odjelu za provedbu dokumenata, prostornog uređenja i građenja, a jedan viši stručni suradnik tražit će se u Upravnom odjelu za razvitak otoka i zaštitu okoliša. U Odjelu za zaštitu okoliša zaposlene su samo tri osobe.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno