Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Plavci nadigrali općinare

Autor: Ivana Burica

16.03.2010. 23:00
Plavci nadigrali općinare


Ovakvi susreti svakako pozitivno djeluju na stanovnike otoka, ali i na potencijalne investitore. Naime, naša dobra suradnja s policijom daje osjećaj sigurnosti koji investitore potiče da kao destinaciju u kojoj će uložiti vlastiti kapital odaberu upravo našu općinu, zaključio je Ante Jerolimov
Kako bi dali i jedan sportski pečat odličnoj međusobnoj poslovnoj suradnji predstavnici Općine Preko i 1. policijske postaje Zadar odigrali su ovih dana u sportskoj dvorani OŠ “Valentin Klarin” u Preku i drugu prijateljsku malonogometnu utakmicu.
Podsjetimo da su u prvoj utakmici, odigranoj u listopadu prošle godine, slavili prečki općinari i to s rezultatom 15:9. No ovoga puta su u boljoj kondiciji bili policajci pa je druga utakmica završila rezultatom 7:5 u korist 1. Policijske postaje Zadar.
Utakmicu je sudio Damir Korenov, trener NK Sv. Mihovil.
Uz Prečane koji su došli odgledati utakmicu, na tribinama su svoje ekipe bodrili i Saša Smajić, načelnik 1. Policijske postaje Zadar, s pomoćnikom za kriminalističke poslove Gašparom Begonja te načelnik Općine Preko Ante Jerolimov, njegov zamjenik Nedjeljko Milin te Goran Pavin, predsjednik Općinskog vijeća Preka.
Nakon utakmice održan je radni sastanak između policajaca i općinara i to radi uspostavljanja još bolje suradnje između Općine i 1. policijske postaje.
Tom je prigodom policijski načelnik Saša Smajić izrazio zadovoljstvo radom svojih djelatnika na otoku Ugljanu tijekom 2009. godine. Osobito je bio zadovoljan radom tijekom ljetnih mjeseci, kada se broj ljudi na otoku bude i nekoliko puta veći nego zimi.
Načelnik Općine Preko Ante Jerolimov čestitao je 1. policijskoj postaji Zadar na zasluženoj pobjedi. Također je i on izrazio zadovoljstvo odličnom poslovnom suradnjom te najavio još sportskih susreta.
– Ovakvi susreti, svakako, pozitivno djeluju na stanovnike otoka, ali i na potencijalne investitore. Naime, naša dobra suradnja s policijom daje osjećaj sigurnosti koji investitore potiče da kao destinaciju u kojoj će uložiti vlastiti kapital odaberu upravo našu općinu, zaključio je Jerolimov.