Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Bez nove senzacije

16.04.2012. 22:00
Bez nove senzacije


Momčad Biograda nakon uvjerljive i zaslužene pobjede protiv prvoplasirane momčadi Vidovca nije uspjela napraviti i novi podvig uzeti bodove Dugom Selu koji drži gornji vrh prvenstvene ljestvice. Međutim, dosta problema su zadavali treneru Kalebu, a u prvom poluvremenu je bilo čak 12 poravnanja rezultata. Igralo se gol za gol te se minimalnom prednosti obje momčadi smjenjivale u vodstvu. Kod rezultata 10:10 prvi put momčad Dugog Sela je postigla dva pogotka zaredom, ali momčad Biograda kod rezultata 12:10 postiže tri pogotka zaredom i već je na semaforu je 12:13. Pet minuta prije kraja pada koncentracija “galebovima” i domaćin do poluvremena uspije otići golom prednosti. U nastavku drugog poluvremena je bila vidljiva odlučnost igrača, ali i trenera Šarića da dobiju ovu utakmicu pa su ponovo izjednačili na 17:17 i zadnji put vodili sa 17:18. Nakon toga uslijedile su uzastopne tehničke pogreške te domaćin to koristi i preko raspoloženog Pavlovića i Šukana postižu čak 4 pogotka zaredom i već tada prave prvi put veću rezultatsku prednost. Nakon toga igra se gol za gol, a najveća prednost kod rezultata 25:20 natjerala je trenera Šarića na minutu odmora te ukazivanje igračima da igraju “premekano” u obrani, što je iskusna vanjska linija to uredno kažnjavala. 10 minuta prije kraja i s 5 golova prednosti iskusni trener Kaleb je znao odigrati do kraja, a u samoj završnici u posljednjoj minuti Leo Zorica je s dvije kontre samo ublažio poraz. Da se igralo blago ukazuje činjenica da je njihova vanjska trojka Šukan, Pavlović i Mišković postigla ukupno 29 golova. Već ove subote očekuje se novi derbi gdje u goste Biogradu dolazi trećeplasirana momčad Moslavina.


DUGO SELO – BIOGRAD 33(31):31(14)


DUGO SELO – Gradska športska dvorana. Gledatelja 100. Suci: Ivan Belčić ( Čakovec) i Alen Marošević ( Sveta Marija).
DUGO SELO: Duvnjak, Svečnjak, Jurakić 1, Šukan 9, Jurić 1, Mateljan, Markuhić, Mehanović 1, Matezović, Pavlović 9, Katavić, Janđel, Mišković 11, Šuker, Mamić, Kljak 1. Trener: Zvonko Kaleb
BIOGRAD: Tomić, Duvnjak 6, Sakić 2, Abramović 1, Brzić, Buovac 5, Knežević, Morović, Pelicarić 1, Punoš, Fabijan, Zorica 8, Markić 8. Trener: Tomislav Šarić.
Isključenja: Dugo Selo 8 min, Biograd 12 min
Sedmerci: Dugo Selo 2 (5), Biograd 3 (5)