Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Popularni Jole raspjevao i rasplesao Virane i brojne goste

16.04.2017. 22:00
Popularni Jole  raspjevao i  rasplesao Virane i  brojne goste


Omiljeni splitski pjevač zabavne glazbe svih generacija, Jole  održao je u nedjelju navečer na Viru još jedan sjajan koncert. Uz pratnju  svoje  grupe ¨Bolero¨ s otoka Brača, koji ga  prate već 17 godina. u dvoipolsatnom nastupu jednostavno je rasplesao i raspjevao oko dvije tisuće  okupljenih  Virana i njihovih gostiju.  
Nakon što je burno pozdravljen, popularni pjevač   svima je čestitao  blagdan Uskrs, a potom se zahvalio organizatorima na, kako je rekao,  ponovno iskazanom povjerenju njemu i njegovim glazbenicima. U nastavku, u užarenoj atmosferi, koju nije mogla omesti ni bura ni prijetnja  kiše, kao i dva kratka nestanka struje, redali su se brojni pjevačevi hitovi,   ¨Kada žene tulumare¨, ¨Ja ti mogu biti tata¨, ¨Pokajnik¨,¨Kad odem¨, ¨Kamatarka¨, ¨Remek djelo¨, ¨Nosi mi se bijela boja¨, ¨Zove, zove Jole¨,¨Nisi  me voljela¨, ¨Nina¨, ¨Duša od papira¨,  a simpatični raspjevani i rasplesani  Jole kroz više skladbi dočarao je i hitove i ostalih imena s hrvatske  glazbene scene, Olivera Dragojevića, Gibonnija, Jasmina Stavrosa, Mladena Grdovića i ostalih. No, ipak se, kako je poručio teška srca na koncu  morao rastati s brojnom okupljenom publikom, a do nekog novog  druženja u bisu je izveo još nekoliko dodatnih skladbi, među kojima je  ipak najbolje primljena ¨Kada žene tulumare¨.
Bio je to koncert za dugo pamćenje, koji je upriličen u okviru ovogodišnjeg virskog uskrsnog Festivala 2017.,  zbog čega njegovim organizatorima,    svakako treba  odati veliko priznanje jer su brojnom okupljenom  auditoriju priuštili  da im blagdan Uskrs još dodatno bude ljepši i veseliji.