Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

SDP-ovci dijelili pogače, a HNS-ovci ukrase i jaja

16.04.2017. 22:00
SDP-ovci dijelili pogače, a HNS-ovci ukrase i jaja


Uskrs je blagdan nade i ljubavi, pobjede svjetla na tamom i neka nam to bude dodatna snaga u budućem radu za ljude ovoga grada, kazala je Glasovac
Sunčano subotnje jutro dan prije Uskrsa i nešto više od mjesec dana prije lokalnih izbora bilo je dobra prilika za promociju stranačkih aktivnosti.
Zadarski SDP-ovci s kandidatkinjom za gradonačelnicu Sabinom Glasovac dijelili su u povodu blagdana Uskrsa uskrsne pogače uz želju da Uskrs provedu u mirnom i sretnom obiteljskom okruženju.
– Uskrs je blagdan nade i ljubavi, pobjede svjetla na tamom i neka nam to bude dodatna snaga u budućem radu za ljude ovoga grada. Svim kršćanskim vjernicima u svoje ime i u ime SDP- Zadar, želim sretan Uskrs sa željom da ga provedete u društvu obitelj i najmilijih, kazala je Sabina Glasovac, predsjednica zadarske Gradske organizacije SDP-a.
HNS Zadar organizirao je druženje s građanima na Narodnom trgu od 10 do 12 sati.
– Naše vrijedne žene iz ženske inicijative i pod vodstvom naše umjetnice i istaknute članice Silvijane Dražović marljivo su radile zadnjih dana i napravile su ukrase, ukrasile jaja koje sad dijelimo djeci i družimo se s građanima, kazao je Kristijan Kovačević, predsjednik GO HNS-a.