Kod dvojice Zadrana pronađeni ecstasy, speed, kokain i "punilo"

Slika korisnika valentinam
Zlouporaba opojnih droga
Opojna droga i vaga su im oduzeti, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja sva trojica su uz kaznenu prijavu zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama privedena pritvorskom nadzorniku PU, a potom nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestili su iz PU zadarske
Ilustracija

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe u dobi od 32, 30 i 25 godina, koje se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Naime, kod 32-godišnjaka su pronađene 41 tablete droge MDMA tzv. „esctasy“, 3,7 grama amfetamina – „speed“, 0,2 grama kokaina te 22 grama bijele praškaste tvari tzv. „punila“.

Kod 30-godišnjaka je pronađeno 16 paketića s 19,8 grama amfetamina –„speed“, dok je kod 25-godišnjaka pronađena digitalna vaga, 34 grama droge amfetamina i 188 grama tzv. „punila“.

- Opojna droga i vaga su im oduzeti, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja sva trojica su uz kaznenu prijavu zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama privedena pritvorskom nadzorniku PU, a potom nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestili su iz PU zadarske.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno