Pićo Dević predsjednik HSP AS Zadarske županije!

Slika korisnika valentinam
Zbor Županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije
Novoizabrani predsjednik ŽV HSP AS Zadarske županije Slobodan Pićo Dević naglasio je kako je pravaštvo od svojih početaka bilo sabotirano, no jedina je izvorna hrvatska ideologija koja kao takva nikada nije iznevjerila hrvatski narod
Pićo Dević (u sredini)

Sukladno statutarnim odredbama dana 14.4.2018. s početkom u  18,00 sati u vijećnici Općine Pakoštane održan je Zbor Županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije na kojem je izabrano novo stranačko  vodstvo u ovoj utvrdi pravaštva. Na čelo pravaša i starčevićanaca Zadarske županije jednoglasno je izabran dosadašnji koordinator HSP AS, heroj Domovinskog rata Slobodan Pićo Dević, dok su za dopredsjednike  Županijskog vijeća izabrani Ivica Kapetanović i član Predsjedništva  stranke Božidar Lokin.

Novoizabrani predsjednik ŽV HSP AS Zadarske županije Slobodan  Pićo Dević naglasio je kako je pravaštvo od svojih početaka bilo sabotirano, no jedina je izvorna hrvatska ideologija koja kao takva nikada nije iznevjerila hrvatski narod. „Vrijeme u kojem se nalazimo, kao i pročišćeni  vlastiti redovi unutar HSP AS, okruženje su koje je već prepoznato među  članovima i simpatizerima kao idealno za rast HSP AS koji se nije, niti će  se ikada prodati uskogrudnim interesima kakvima smo svi svjedoci posljednjih dana u Hrvatskom saboru“ – zaključio je Dević.

Članovima Županijskog zbora obratio se i dopredsjednik HSP AS na  razini RH Ante Žoni Maksan istaknuvši kako smo „Svjedoci toga da se  pojedinci u domoljubnim redovima, pa čak i donedavno u našim redovima, politikom bave isključivo zbog osobnih materijalnih interesa  spremni izdati sve ono što javno govore. Na nama je da takve kratko i  odrješito prokažemo i odstranimo s domoljubne i pravaške političke  scene. Tim smo putem krenuli i ne mislimo stati, što će i biti prepoznato  u hrvatskom narodu.“

Na tom tragu dopredsjednik stranke Ante Žoni Maksan na kraju je  članstvu poručio kako je unutarnje funkcioniranje HSP AS na najvišoj  razini demokratičnosti, no da unutarstranačka demokracija ne bi prerasla u anarhiju, onog trenutka kada se na višim stranačkim tijelima donesu odluke one postaju obvezujuće za sve. „Pojedinci koji se toga nisu  pridržavali isključeni su ili će biti isključeni iz stranke, a sve s ciljem kako  bi se prestao unositi nemir na domoljubnoj političkoj sceni gdje se upravo takve osobe koje su izgubile povjerenje Predsjedništva, lažno predstavljaju, koristeći ime i imovinu stranke čime nanose nepopravljivu štetu  koja će morati biti ispravljena pred državnim institucijama“ – zaključio  je Maksan.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno