Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Perica: Težimo biti što bolji

17.04.2021. 08:21


Nogometni klub Zadarnova dogovorio je još jednu inozemnu suradnju na području marketinga.
– Od samog početka težimo da sve što radimo napravimo na najbolji mogući način. Detalji su nam jako bitni, kako u nogometnom, tako i u marketinškom i svim ostalim segmentima. Htjeli smo naš novi logo učiniti posebnim u svakom pogledu i tako je došlo do suradnje s tvrtkom Deko Grapichs, koja je za nas izradila 3D silicon grb u negativu. Grb će ubuduće biti na svim dresovima i sportskoj opremi naših igrača i trenera, baš kao što to radi i za neke od najvećih svjetskih klubova – rekao je Antonio Perica, voditelj škole nogometa NK Zadarnova.
– Naše mogućnosti, dakako, nisu poput velikih svjetskih klubova, koji u ovakve stvari ulažu velika sredstva, ali svakako težimo biti što bolji pa vjerujem da smo ovim potezom donijeli još jednu novost na zadarsko tržište. Siguran sam da će naši članovi i simpatizeri sada s još većim užitkom nositi dresove i opremu kluba – nastavio je Perica i zaključio:
– Drago mi je da smo i u ovim teškim vremenima prethodno uspjeli dogovoriti suradnju i s još dvoje partnera, koji su prepoznali naš rad, a čija nam je oprema od esencijalne važnosti, prvo Jako Hrvatska, a potom Quickplay sport. Sada nam je fokus na to da omogućimo našoj djeci najbolje i najsigurnije uvjete za trening, a kada se pandemija malo primiri nastavljamo s realizacijom svega onoga što smo planirali – zaključio je Perica.