Ugodno sam iznenađen postignutim napretkom zadarske bolnice

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika isikiric
Državni tajnik Silvio Bašić posjetio OB Zadar i poručio
Ministarstvo zdravstva je u posljednjih godinu dana zadarskoj bolnici doniralo 16,2 milijuna kuna vrijednu opremu pa je državni tajnik ovom prigodom obišao novi RTG uređaj za interventne kardiološke zahvate - angiosalu te novi CT uređaj
Bašić je u pratnji ravnatelja Čuline, župana i gradonačelnika obišao i 50 milijuna kuna vrijedne radove na izgradnji i opremanju Dnevnih bolnica

 Državni tajnik u ministarstvu zdravstva Silvio Bašić, jedan od pet zadarskih državnih tajnika, u pratnji župana Božidara Longina i gradonačelnika Branka Dukića posjetio je Opću bolnicu Zadar gdje ga je ravnatelj Željko Čulina upoznao s aktivnostima najveće zdravstvene ustanove u Zadarskoj županiji.
Ministarstvo zdravstva je u posljednjih godinu dana zadarskoj bolnici doniralo 16,2 milijuna kuna vrijednu opremu pa je državni tajnik ovom prigodom obišao novi RTG uređaj za interventne kardiološke zahvate - angiosalu te novi CT uređaj, koji svaki vrijede više od 5 milijuna kuna.
»Ugodno sam iznenađen postignutim napretkom i kvalitetom usluge koju pruža Opća bolnica Zadar. Bolnica je ostvarila značajan iskorak u posljednjih nekoliko godina, pogotovo s novom opremom koja podiže kvalitetu pružanja zdravstvenih usluga. Prvenstveni cilj mojeg posjeta zadarskoj bolnici bio je zahvaliti na svim aktivnostima koje bolnica poduzima u borbi protiv koronavirusa kao i u pružanju adekvatne zdravstvene skrbi svim pacijentima«, istaknuo je Bašić koji je u pratnji ravnatelja Čuline, župana i gradonačelnika obišao i 50 milijuna kuna vrijedne radove na izgradnji i opremanju Dnevnih bolnica, koji su u završnoj fazi.
»Upoznali smo državnog tajnika s aktivnostima Opće bolnice Zadar po pitanju zbrinjavanja pacijenata s naglaskom na COVID odjele. Upoznali smo ga djelovanjem pojedinih bolničkih odjela i službi, primjerice s radom Odjela za kardiologiju koji je odjel s vrhunskom opremom i stručnjacima i kao takav je, slobodno možemo kazati, u rangu kliničkih bolnica. Zahvalio sam mu na aktivnoj potpori ministarstva radu naše bolnice te očekujemo da će se dobra suradnja i dalje nastaviti«, poručio je ravnatelj Čulina.


"Prvenstveni cilj mojeg posjeta zadarskoj bolnici bio je zahvaliti na svim aktivnostima koje bolnica poduzima u borbi protiv koronavirusa kao i u pružanju adekvatne zdravstvene skrbi svim pacijentima

Silvio Bašić

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)